XiaMengTing
2020.08.20. 20:09
10 árnyalatom van, karácsonyi szett volt. Undressed, Nude Peach: csillám nélküli extra fényes, extra erős fedésű szájfények, egy rúzs nem is látszana alatta, viszonylag tartós, de egyébként csodálatosan egyenletesen kopnak. Imádom őket.Luna, Pearl, Citrine, Alexandra, Sunset Strip, Night Sky: csillámosak, magukban is szépek, de a rúzsaimat is elképesztően feldobják. Imádom őket, szájfényhez képest ők is tartósak.St. Tropez, Sparkling Garnet: ez a kedvencem, olyanok, mint egy metálos rúzs, ami nem szárad meg, és van egy szájfényes fénye is.
2019.07.24. 22:27
Ajándékba kaptam vásárlás mellé egy minit, asszem mályvás-nude. Nagyon szeretem, selymes az állaga, szép fényes, jó viselni, jól néz ki a számon. Pigmentált, de nem annyira, hogy csak pár pöttyöt felvíve és eldolgozva ne legyen látható egy alatta lévő rúzs színe mondjuk. Szerintem fogok még venni a jövőben, és ajánlom mindenkinek.
2019.05.15. 11:42
Minim van belőle, egy sötétebb lilás-mályvás szín, arany színű mikrocsillámokkal. Elég sűrű, ennél fogva fedése is van,színt is ad, és szájfényhez képest tartós. Nekem a Juicy Tubes-ra hajaz az állaga. Vékonyabban és vastagabban felkenve is hordható, valamennyire ragacsos, de engem nem zavar. Nem szárít, nem folyik meg.
Utoljára szerkesztve: 2018.08.22. 09:39 - 2017.06.13. 08:27
Hát ez egy érdekes szájfény. A Dainty árnyalat tulajdonosa vagyok. Egyszer próbáltam, mert olyan pigmentált és olyan mértékű fedést biztosít, mint egy rúzs, így a kopás is nagyon meglátszik rajta. Eddig pont azt szerettem a szájfényekben, hogy egyenletesen kopnak, ellentétben sok rúzzsal, bár hozzáteszem, hogy nem használtam sosem élénk árnyalatú szájfényt, csak natúrt. Amúgy szépen csillog, szóval az ígéretét teljesíti.