Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Restruktúráló és fiatalító szérum, melynek legfontosabb hatóanyagai a Gere organikus szőlőmagolaj kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek, melyek hatásos kombinációt alkotnak. Antioxidáns alkotóelemekkel, kollagén szintézist ösztönző és szövetek regenerálását elősegítő aminosavakkal és peptidekkel. A szérumnak köszönhetően a bőr visszanyeri fiatalságát, feszességét, így ragyogóvá, élettel telivé és selymessé válik.
2023.08.31. 12:35
Ajándékba kaptam az egész termékcsaládot, de annyira elégedett vagyok, hogy már újból rendeltem szérumot, az arcradírt és a hidratáló krémet. Tökéletesen felszívódik, puha a bőröm tőle és visszajelzések alapján "szebb lett a bőröm".
Utoljára szerkesztve: 2021.02.14. 09:59 - 2021.02.13. 06:19
A krémjével együtt használom, így hatásosabb eredményt értem el. Elég hamar látható a hatása, az arcbőrt megfiatalítja, és nagyon széppé varázsolja.