Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Debbie
A szemkörnyék ápolásáról és védelméről gondoskodik a Q10 koenzim és az A vitamin, a bőr feszességének megtartásával és a korai ráncok kialakulása elleni intenzív védelemmel.
Stimulálja a bőr energia anyagcseréjét és a természetes hidratáció helyreállításával növeli a bőr nedvességtartalmát, simaságát, puhaságát.
Utoljára szerkesztve: 2018.08.17. 09:00 - 2018.08.17. 08:51
Egy ideje szemeztem vele, itteni pozitív vélemények alapján meg is vettem, de eléggé csalódás lett a vége. Nincsenek mély ráncaim, illetve eléggé száraz a szemkörnyékem, de ez kb. semmit sem csinál. Számomra kevés a hidratálása, önmagában nem elég, mert ápolatlannak néz ki a szemkörnyékem, ránctalanító hatását egyáltalán nem tapasztaltam.
2018.05.21. 14:35
nekem nagyon bejön, szuper apolo krem a szem ala, kisimitja a pici rancokat, lehozza a szem környeki puffadast. az ara teljesen jo ahhoz kepest, amit nyujt. mivel naturkozmetikum, ezert 6 honap alatt ajanlott elhasznalni, nekem ehhez azonban napi 2x kell kenni belöle
2014.07.09. 16:59
Sokkal jobban bevált nekem, mint a 10 ezer forint felett kezdődő szemkörnyékápolók. Könnyen beszívódó krém, és én ezt a fajta tubusos, csőrös kiszerelést jobban szeretem higiénia szempontból is. Bevált.
2014.04.21. 08:12
Szokásos kiindulópont: még megfizethető, ámde hatékony, és glicerint a lehető legkisebb mértékben tartalmazó, ideális esetben bio beütésű szemránckrémet, vagy a ráncok megelőzésére szolgáló krémet kerestem.A reggeli hajmosás után kenem fel, amikor a törölköző még a fejemen van. Arckrémet nem használok, ezt viszont már jó ideje, nem az első tubusnál tartok.Hamar beszívódik, nagyon jól kenhető állaga van, ami azért fontos, mert az erős krémezéssel, dörzsölő mozdulatokkal az ember éppenhogy ráncokat hoz létre, nem pedig megszünteti őket. Itt ilyen mozdulatokra nincs szükség. Mivel felbontás után a természetes összetevők miatt 6 hónapig áll el a termék, fontos, hogy a napi rutin részét képezze és fogyjon is el, mert utána tényleg megromlik!A hatékonysága hosszabb távon derül majd ki, de azt segítségképpen elárulom, hogy 32 éves vagyok és 23-24-nek szoktak nézni :) Szerintem ez elég sokat elárul. És még egy javaslatom mindenkinek: minimum 8 óra alvás minden nap, semmi egyéb csodaszerre nincs szükség! Én ezt 16 éves korom óta tartom.
2013.11.08. 15:24
bár nincsenek klasszikus mély szemráncaim, amik vannak, azokon nem vettem észre különösebb ráncsimító hatást.a szemkörnyéket szépen ápolja, jók az összetevői és nem utolsósorban féláron vettem... nem tudom, megvenném-e teljes áron, mert egyelőre nem látom, mivel tud többet, mint egy szemkörnyékre kent jó és könnyű arckrém.
2013.10.18. 20:11
Szeretem, nagyon szépen kiegészíti az arckrém párját - ott már áradoztam róla. Ebből is a második tubusnál járok és valószínűleg kitartok mellette, mert még nem találtam természetes kozmetikumból jobbat.