Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Müller

AOK First Beauty Mattító Púder Agyag&E Vitamin

3.9
Hozzáadva 2013.07.19.by

jibjab

7 g

Antibakteriális tulajdonságú púder, mely friss és tiszta hatásúvá varázsolja a bőrt. Szalicilsavat tartalmaz. Csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulását és egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Megbízhatóan kíméletes a bőrhöz. Felszívja a felesleges faggyút, de nem szárítja a bőrt. Antibakteriális hatású összetevőinek köszönhetően a pattanások és miteszerek okát szünteti meg, illetve megelőzi az újraképződésüket. Nem tömíti el a pórusokat.

2017.04.03. 19:09

Nekem nagyon bevált, lemattítja az arcom és jól elfedi a pattanásokat. A színe nekem nagyon jó. Agyagos ,,föld" szaga van, de nem erős. Könnyen eltörik, az igaz, újra kellett venni mert leejtettem és eltörött

2016.12.09. 21:40

nem vagyok egy sápadt/fehér bőrű lány, de rákvörös tőle a fejem :( emiatt sajnos nem igazán tudom használni... néha felrakom amikor egyedül vagyok itthon pár órát, de a zsíros bőrömön nem segít.

Utoljára szerkesztve: 2016.11.15. 22:51 - 2016.11.15. 22:45

Leárazva vettem meg, jó kis púdernek bizonyult, a picit fénylő BB krémem fölé használva tartós és természetes lett az eredmény.Nyáron szuper volt, de a szín lehetne világosabb, mert most, hogy még szolizni sem járok, túlzottan sötét az én bőrszínemhez.

2015.11.26. 10:40

Egész jó kis púder,bár nekem kicsit sötétebb,mint a bőröm..de ez nem feltűnő. Nem vagyok benne biztos,hogy újra veszem feltétlenül.

2015.04.29. 12:44

Nekem bevált, T vonalra kenve (ott nagyon zsíros a bőröm) és egész jól tartott a nap során - így emlékszem, de 2 hónapja leejtettem és eltört benne a púder :((( Azóta nem használtam, mert így nagyon porol, de majd előveszem újra, megpróbálom hasznosítani, mert tényleg jó volt :/

Utoljára szerkesztve: 2015.02.04. 19:30 - 2015.01.29. 18:34

Bár nem az én korcsoportomnak való, nagyon szeretem ezt a púder.Pont passzol a téli színemhez és rendkívül jól mattít.Az ára is baráti.