Szendi
Az aranyat, ezüstöt, argán olajat, hilauron savat és az öregedés gátló arabmézgát tartalmazó nagy teljesítményű regeneráló komplexum minimalizálja a stressz hatásait, aktivizálja az alapvető életfolyamatokat, visszaadja bőre rugalmasságát, energiáját. Az életteli bőrért.
2013.02.02. 18:52
Ejszakai krem nem valt be, en ugy erzem, nem tett sokat a boromert. Reggelre mintha zsirosbodonbol huztam volna ki a fejem ha hasznaltam. Nem fedeztem fel szamottevo kulonbseget mas naturkozmetikumhoz kepest, igy ar-ertek aranyban nem nagy durranas.