Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
gaimanna
Mattít és kiegyensúlyoz: ez a könnyű és légies gélkrém hosszantartó hidratáló hatásával kiegyensúlyozza a zsíros és kombinált bőrt és megvédi a szabad gyökök által okozott károktól a nap 24 órájában. Az innovatív formula szabályozza a faggyútermelést, finomítja a pórusokat és csökkenti a nem kívánt fénylést. A bőr egyenletes és ragyogóan friss lesz.
Paraffin- és parabénmentes.
2019.10.15. 08:33
Mivel a márka azonos kollekciójának mattító szérumával együtt használtam, a véleményt szinte szóról szóra átmásoltam, de csak együtt tudom értékelni őket. A szérum fölé kenve valóban lemattította az arcomat (különösen látványos volt a homlokomon és az orromon és környékén, tekintve, hogy ott szokott olajosodni) szinte egész napra (nyáron!), csak este éreztem, hogy kezd megfáradni, de akkor meg lemostam úgyis az arcomat. Szinte azonnal beszívódott, hidratált és puha érzést hagyott maga után, nem lett fakó. Szerintem magában is működhet, kevésbé látványosan ugyan, mint a szérummal együtt, de úgy nem próbáltam.Nekem mégsem vált be maradéktalanul, mert a bőrömnek egyéb problémája is van, mint a zsírosodás, és ennél komplexebb megoldást keresek (a termékek nem okoztak pattanásokat, de kevesebb sem lett, és hát a kor előrehaladtával valamit kellene a ráncocskákkal is kezdenem :), de akinek a fő gondja a zsírosodás, annak szuper termék lehet.Az ára borsos, és úgy látom, hogy kivonták a magyarországi forgalmazásból is és csak külföldön beszerezhető, de ezek miatt nem vonnék le csillagot, ahogy azért sem, mert nekem végül a széria nem lett a kedvencem, hiszen a dolgát kiválóan végzi. A komplett sorozatot felteszem eladásra, hátha valaki ki szeretné próbálni.