Sminkek arcra

2.8
Hozzáadva 2013.01.24.by

gracecelestil

2017.05.09. 09:42

Körülbelül 3 éve kezdtem használni de a minősége úgy veszem észre romlik. Lényegében könnyű felvinni és eldolgozni de nem elég tartós és nem fed eleget. Nem fogom újravenni.

2016.05.19. 13:34

jó az állaga és nem is gyullad be a bőröm , de tartósságra nem az igazi

2016.02.26. 19:25

Nem fed semmit, semmi pozitivat nem tudok rola elmondani.

2015.12.18. 20:19

Akciósan vásároltam, gondoltam kipróbálok valami újat. a legvilágosabb árnyalatot választottam. A színe az jó, azonban nem fed eléggé, ragacsos érzetet ad és túlságosan összeáll. Biztosan nem veszem újra.

2015.11.01. 00:01

Nagyon szépen fed,a szem alatti karikáimra tökéletes,felvitele könnyű.Hátránya:hamar fogy és egy idő után összeáll picit a szememnél.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.03. 10:18 - 2015.08.03. 08:16

Anyukám javasolta hogy ilyet vegyek, hát kár volt hagyni magam rábeszélni. Utálom, alig várom hogy elfogyjon. Egyedül a színe az egyetlen pozitívuma, mert az tökéletesen passzol. Viszont egyáltalán nem passzol az én bőrtípusomhoz, túl zsíros, ahova felkenem ott csomós lesz a sminkem tőle, tehát alapozó fölé használhatatlan (önmagában még csak-csak). Nekem a fedése sem jó, a fél tubust rá kéne kennem egy pattanás után maradt foltra hogy miután beledolgozom a bőrömbe el is fedje azt, mert különben a fele az ujjamon/ecseten marad, elmaszatolódik a helyéről és az elfedendő folt is újra ordít a bőrömön . Zsíros-kombinált bőrűek messzire kerüljék. Többet nem is fogok ilyen állagú korrektort venni.