Sminkek szemre

Astor Volume Diva Vízálló Szempillaspirál

3.5
Hozzáadva 2016.09.06.by

kawa.kriszta

Dúsító és göndörítő szempillaspirál LYCRA-val, arannyal és fekete orchideával. Puha és rugalmas pillákat és érzéki tekintetet eredményez. Szemészetileg tesztelt.

Utoljára szerkesztve: 2014.07.31. 14:31 - 2014.07.31. 14:29

A korábbi vízálló szempillaspiráljaim mindig nagyon lassan száradtak meg, vagy összeragadtak tőle a pillák. Ezzel semmi probléma nincs bírja a vízet, én mindennap használom a nem vízálló fölé, hátha elkap az eső:D Így nem érzem azt amit többen írtak, hogy semmi hatása nincs. Vízpartra pedig pont elég szerintem ennyi smink amennyit ez nyújt. És plusz egy pont a csomagolása, az Astor Díva spirálok egyszerűen gyönyörűek! :)

2014.06.03. 11:41

Semmit nem csinál, bár a vizet tényleg jól bírja, de olyan, mintha ki sem lennék festve, pedig...

2013.04.12. 09:28

Hatás nulla! Nem hosszít, nem göndörít, nem dúsít!!! Még tavaly nyáron vettem akciósan a Rossmann-ban 750 Ft-ért, ennyit megér annak, aki a természetes pillákat kedveli, de én a drámai hatás híve vagyok, szóval csak akkor fogom használni, ha betonbiztos vízálló spirálra lesz szükségem! Pozitívuma, hogy szépen szétválasztja a pillákat, szép fekete színe van és a hatás tényleg szép természetes, nem maszatolódik, nem pereg, nem kenődik! A "no-make-up make up" kedvelői szeretni fogják!

2013.01.12. 22:20

Vegyes érzéseim vannak a spirált illetően. Ajándékba kaptam, nem is tudtam addig a létezéséről. Mikor először megláttam, a csomagolás alapján azt hittem, valami gagyi cucc lehet, így jól el is raktam. Később akadt a kezembe, akkor vettem észre, hogy jé, hát ez Astor! Ki is próbáltam. Csalódtam. Hétköznapra nekem semmi különös. Jó-jó, de nincs az a wow érzésem. Szépen színezi, elválasztja a pillákat, kicsit talán hosszít is, de ennyi. A teszt után megint jól elsüllyesztettem a sminkjeim között. Egy forró nyári napon találtunk újra egymásra. Strandra készültünk, gondoltam, úgyis vízálló, feldobom, hátha. Valami bámulatosan tartós. Nyomhattam a fejeseket, vízalatti kézenállásokat és bukfenceket, dörzsölhettem a szemem a klóros víztől, semmi, meg sem kottyant neki. Nagyon tetszett. Szóval fogalmam sincs, mi legyen vele, a forróbb napokra megtartom, és kipróbálom más spirál fölé fixálásra. Legyen egy négyes, mert tényleg ő a legjobb vízálló spirálom.

2012.12.06. 17:36

Tartós, nem pereg le, nem maszatolódik. Hétköznapi sminkhez kiváló, de dúsító hatása nincs.Akinek ennyi elég, az nem fog csalódni!

2012.11.09. 11:57

Az eddigi legjobb szempillaspirálom. Az ára miatt nem akartam megvenni eddig, de most volt hozzá dm-es kuponom, gondoltam kipróbálom. Már elsőre azt kaptam amit réges rég óta szeretnék egy szempillaspirállal és ezen kívül borzasztó tartós is. Reggel használom és estig ugyanúgy néz ki. Imádom:)