Samponok

Hozzáadva 2012.07.11.by

lil

Hajegyenesítő sampon.

2017.09.25. 09:28

Nagyon keresek egy olyan sampont, ami tenyleg kisimitja az alapvetoen hullamos, vekonyszalu (sok babahajjal) hajamat. Ez a termek is egy ilyen probalkozas volt, de nem hozta a kivansagaimat:(Finom az illata, jo az allaga, jol habzik, keves is eleg belole, de nem erzem azt, hogy apolna es simitana:( nem hiszem, h ujravennem.

2017.09.23. 18:56

Egyenes a hajam,de sok babahajam van,ami általában lebeg körülöttem,de ennek segítségével szépen kordában tudtam őket tartani.😊Jól habzik,szépen tisztít,de nem tolja ki a hajmosást.Ehelyett vettem meg a Repair miracle sampont, ami nem teljesít annyira jól,mint ez.Az ára egy kicsit húzós,de szerintem megéri.:)

2017.07.01. 09:30

Nagyon szeretem, az erősen hullámos hajammal csodákat tesz, mellesleg az illatát is imádom. Sajnos nem szulfátmentes, de a hatásával ezt kárpótolja. Kevésbé száll és szálkásodik a hajam tőle, szépen összeállnak a tincsek. Azt hittem mindegyik Aussie ezt teszi majd a hajammal, és mivel száraz a hajam, a Miracle Moist-ot is megvettem amikor ez elfogyott, de attól katasztrofális lett, maradok ennél. Sajnos most vonják ki a forgalomból, így amikor még megtaláltam leárazva a DM-ben (1000 Ft), vettem rögtön többet ebből is, és a 3 perces pakolásból is.

2017.06.01. 08:31

Ez a sampon a szálló hajra csodaszer, végre hajvasalás közben nem csíp meg a hajvasaló és nem száll fémes dolgok közelében a hajam. :)) Hajvégekre viszont más sampont kell használjak, ugyanis rettenetesen szárítja a végeket, ezért csak 4*.

2017.04.05. 09:31

Nem szeretem ezt a sampont. Zsírosíttott, viszketett tőle a fejbőröm és az illata is idegesített. Nem nekem lett kitaálva.

2017.03.12. 09:42

szálló hajamra vettem, amin enyhít, de kell hozzá a fa hajkefém is! (vegyen mindenki fa hajkefét!) illata tetszik, szuperül tisztít, derékig érő vastagszálú hajamra sem kell belőle sok! a feltüntetett ár nem igazán valós, max akciósan lehet 1500 ftért vagy olcsóbban hozzájutni. újra fogom venni!