Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Ajakápolók

Avène Lip Butter

Hozzáadva 2023.10.24.by

Honeyhair

24 órás intenzív balzsam érzékeny és száraz ajkakra. Hidratál, megnyugtat és véd a káros külső hatások (oxidatív stressz, városi környezetszennyezés) okozta kiszáradástól. Olvadó textúrájával és fényes hatásával megszépíti az ajkakat és puhává varázsolja azokat. 98,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, többek között Avène termálvizet, antioxidáns védelmet nyújtó havasi gyopárt és tápláló shea vajat.

2024.12.20. 06:52

A legtökéletesebb ajakbalzsam/ajakvaj, amit valaha használtam! De hogy pici “negatívumot” is mondjak, a kiszerelése miatt igényel logisztikát, így én leginkább itthon, éjszakára használom. Kis spatulával higiénikusan használható nap közben is — bár az én télen extrán száraz, cserepes ajkaimra bőven elég csak éjszakára, egész napra pihe-puha hidratált ajkakat eredményez. Vastagabban kenve is nagyon kényelmes viselet. Ha nyáron is ilyen jól teljesít, akkor abszolút megéri a drogériásnál picit magasabb árat, milliószor is újravenném.

2023.10.25. 09:29

Szeretem az Avène termékeit, rendszeresen csekkolom is, hogy milyen újdonságokat dobtak piacra, amik az én bőrömre is jók lehetnek. Ezt az ajakvajat is csak véletlenül, egy ilyen webshopos szörfözés során vettem észre, de pont jókor, mert a szokásos O'Keeffe’s ajakbalzsamom elfogyott.A cuki kis tégelyben sűrű, sheavaj-állagú anyag ül, amit jóformán csak a köröm hegyével lehet kivarázsolni onnan. Ezt nem nagyon szeretem, mert még a 10 ml is elég nagy mennyiség ahhoz, hogy a folyamatos belenyúlkálások ártsanak a tisztaságának. Maga az ajakvaj felvitel után rögtön selymes, de láthatatlan réteggé olvad az ajkakon. Órákon keresztül ápol és véd, mindeközben olyan könnyű, hogy nem is érzem, hogy van valami rajtam. Hideg, szeles időben, fűtési szezon okozta bőrkiszáradásra, vagy nátha okozta kipirosodásra egyszerűen csodaszer!