davincsike
2021.07.02. 11:40
Kozmetikus hatására kezdtem el használni a szőrtelenítés után benőtt szőrök kezelésére, és rengeteget javított az állapoton, csak ajánlani tudom. Az illata is kellemes.
2021.02.24. 15:03
Ár - èrtèk alapján a legjobb, èn szeretem arcmosásra is használni nem az a tipikus szappan,ami jól kiszárítja az ember bőrèt .. Lehet használatkor èrezni, hogy olaj tartalmú, az illata visszafogott, nem tudok rá rosszat mondani! Imádás💕
2018.05.28. 12:58
Teljesen rendben van ez a szappan, nem szárít, ár-érték arányban nagyon jó. Első szappanom ebből a fajtából, kézmosásra tökéletes. Az illata számomra ugyan nem körömvirágos , hanem fura módon répatortás ...a lereszelt répáéra emlékeztet:). Ki fogok próbálni más illatot is.
2017.05.25. 07:56
Nem szárítja a kényes bőrömet, kellemesen visszafogott az illata. Az ára iszonyat jó, használatát tekintve pedig versenyképes a drága szappanokkal.
2017.02.22. 14:42
Most vettem először. Ez nagyon jó, nem szárít, isteni illata van.Az Aveo szappan garnitúrának van egy bordó színű változata is, a ligetszépe olajat tartalmazó visszazsírozó hatású. Vele együtt vettem. Hatásban ez vezet, illatban viszont a bordó. Többnyire szappant használunk a családban fürdéshez, így igen sok fogy belőlük. Semmivel nem rosszabb, mint a méregdrága bioboltos szappanok nagy része. Annyira szeretnék egy olyan illatú parfümöt, mint az a bordó szappan, sajna nem leltem rá eddig. Ha valaki kitalálja melyik parfüm az, amire leginkább hasonlít a bordó szappan illata, KÜLDÖK SZÁMÁRA EGY 10 ML FÚJÓST bármelyik feltöltött parfümömből.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.14. 05:15 - 2016.05.14. 05:14
Nem bírtam ellenállni az illatának és a színének - így a provence-i testvére után őt is kipróbáltam. Nem szárítja az egyébként kényes bőrömet, nem hozta ki az ekcémámat. Ami viszont meglepő egy használat után már kezdett a szappan kirepedezni a szélein. Öt csillagot nem adnék neki, mert azért kevesebbet tud, mint a provence-i testvérkéje, de négyet megér - pláne ezért a pénzért.