Hajápolók

Avon Advance Techniques Hajtápláló Balzsam Marokkói Argánolajjal

3.8
Hozzáadva 2017.02.08.by

Annie

Az argánolaj C-vitaminban, Omega 3 és Omega 6 zsírsavban gazdag, melyek a haj legfontosabb tápanyagai.

Az új, marokkói argánolajat tartalmazó Advance Techniques termékcsalád összetevői behatolnak a haj mélyebb rétegeibe, ahol táplálják, simábbá teszik a hajszálak felszínét, hogy az tökéletesen selymes tapintású lehessen. Mélyen kondicionálja a hajat és segít a hajszálakba zárni a nedvességét, hogy az egészségesebb kinézetű lehessen.

2021.04.13. 12:38

Magamnak nem vásároltam meg de ajándékba kaptam.Szkeptikusak fogadtam lévén göndör és jó száraz hajjal áldott meg a sors.Összességében tesztelés alatt de az első benyomásom egész kedvező.Nem nehezítette el az amúgy sem könnyű hajamat de csodákat s M tett vele..mint a legtöbb azt tudom róla mondani.. az a se nem hűha se nem ejj"kategória

2021.04.13. 12:32

Az én nagyon száraz, vastag szálú, hullámos hajam minden balzsamnak nagy kihívás, sajnos csodát ez sem tesz vele. Nyilván könnyebben kifésülhető tőle, de jelentősen sajnos nem tudja puhítani, ahhoz kevés. Kicsit jobb az eredmény, ha több percig hagyom rajta, próbálom minél később lemosni. A fejbőrömről való viszonyról nem tudok nyilatkozni, mivel a kádba hajolva mosok hajat, igy a balzsam csak a hajammal érintkezik. Kevésbé száraz hajra jó lehet. Sajnos az összetevők sem nagyon barátiak. Biztos nem adnék pénzt érte, de ajándékba kaptam, így elhasználtam.

2020.10.14. 06:47

Szuper balzsam és imádom az illatát. A samponjával használom együtt és nagyon jó.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.08. 10:40 - 2020.09.08. 10:35

Kevés dolog vált be az AVON-tól, ez az egyik (az argánolajos termékcsalád többi tagjával együtt), de komolyan mondom, a márka pozíciójához és árfekvéséhez képest ez a termék csúcs. Kiválóan kondicionál. Én nem vagyok elvakultan szilikon-ellenes, az én hajamnak egy kis mennyiség nagyon is jót tesz. Együtt használom a sampont, a balzsamot vagy időnként a pakolást, szárítás előtt pedig a hajvégápolót is. Annyira szép és könnyen kezelhető tőlük a hajam, simák és selymesek a hajvégeim, az illatuk pedig csodás.

2020.07.26. 03:14

Szereti a hajam a balzsamokat és a hajolajokat is, mindig használok hajmosás után valamilyen ápolót. Mindíg van itthon több féle is. Sajnos ez a balzsam viszont nagyon nem vált be. Rossz az állaga is, valahogy nem szívja be a hajam, egyáltalán nem puhítja, hanem sprőddé teszi és mégis elnehezíti. Olyan utána mintha síkos szalmaszálak lennének. Semmire nem jó.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.07. 16:08 - 2020.07.07. 16:01

Volt egy időszak, amikor nem használtam balzsamot a sampon mellé, ám a fodrászom azt mondta, jobb lenne. Akciósan rendeltem az egyik Avon katalógusból, úgy voltam vele, mindegy, csak balzsam legyen. Nem bántam meg, szuper illata van, ami még napokig érződik a hajamon, ráadásul puha és könnyű kifésülni. Tartós hajszínezőt használok, és bár nem vettem észre, hogy emiatt jobban kopna a színe, biztosra akarok menni és hajszínvédő balzsamra váltani. Ettől függetlenül jó kis balzsam!