Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Eni90
Öblítést nem igénylő balzsam minden hajtípusra.
2023.10.21. 03:46
Imadtam! Csak ezt hasznaltam! Nem nehezult el tole a hajam, konnyen kezelhetove tette, de nem ragadossa! Sajnos mar nem kaphato:(( Ha valaki rabukkan a “folytatasra”, szoljon!
2020.01.01. 14:07
Imádom. Többször vettem és fogom is.Nem nehezíti a hajam nem is zsírosodik tőle gyorsabban.
2019.09.02. 08:01
Régebben használtam.Nem voltam elégedett vele fénytelen,ragacsos volt a hajam.Aztán egyszer ugy használtam hogy felkenés után kioblitettem.Fényes,levegős friss lett a hajam.Ebből arra jutottam hogy a hajam legnagyobb baja hogy tulápolom,nem kell annyi balzsam,pakolás,kence...Pakolásokat nem használok,balzsamot csak a végekre.Illata csodás,hosszan megmarad.Nagyon száraz hajra szerintem nem sokat ér de vékonyszálu,zsirosodásra hajlamos hajra bevált nekem akkoriban.
2019.09.01. 17:09
Elképesztően sokára szárad meg a hajamon, addig olyan mintha félvizesen hagytam volna. Kicsit puhít a hajamon, de ennyi a hatása. Gyémántfényről erős túlzás beszélni.
2018.06.11. 08:44
Szörnyű. Ragacsos, elnehezült lett a hajam tőle. Mintha nem is mostam volna hajat. Ezt az egy flakont se biztos, hogy elhasználom.
2018.02.19. 20:00
Nem szeretem lehúzni az avonos termékeket, de ez valami borzalom :/// mintha egy hónapja nem mostam volna hajat.. Nekem nem vált be, az illata kellemes volt és a flakon is praktikus, de amit művel a cucc benne.. ááh..