Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Dorinka92
"Legyen káprázatos szőke hajszíned akár már az első használattól! Az Avon Professzionális sampon szőkített hajra természetes és festett szőke, ombre és ősz hajra is egyaránt tökéletes. Violet pigment technológiájának köszönhetően regenerálja a hajat és segít elérni a látványosan szőke, szalonminőségű színt."
2022.01.19. 12:37
Szerintem nagyon szépen rendben tartja a hajamat, a színét és nagyon puhává is teszi. Nekem teljesen jól működik és nagyon szeretem használni. Imádom, hogy lila színe van. :)
Utoljára szerkesztve: 2020.11.19. 17:44 - 2020.11.19. 02:28
Kedves számomra ez a hamvasító, nagyon száraz a melírozott hajam, ezen ő sem enyhít, de nem is ez a funkciója. Messze a legjobb a 4 különböző típusú közül, amit eddig próbáltam - még a Shaumánál is, pedig az tényleg méltán népszerű! Állaga szerencsére sűrűbb, mint a márka többi samponja, jó sokáig elég lesz a 400 ml, amit féláron fogtam ki nyáron - nyilván nem véletlenül, hiszen olyankor nem sokan vesznek, mert a nap teszi a dolgát. ☀ Szépen vilagosítja a hajam annak ellenére is, hogy jelenleg vörös a teteje, mert megint elszúrták a fodrászatban. 😥 Most kénytelen leszek gyakrabban alkalmazni, mint ajánlott, mert sajnos vállalhatatlan, de ez a termék sokat segít, hogy el tudjam viselni a látványt. Talán mind jártunk már így, ismerős lehet az érzés. 😴
2020.09.06. 09:01
A szőkített hajam extrém száraz volt, hiába kentem rá minden csodakencét. Ez a sampon és a balzsamja csodálatosan rendbe tették a hajamat. Szép fényes, és puha tapintása van a hajamnak. Biztosan újra fogom rendelni.
2019.05.04. 14:01
Semmit sem hamvasított a hajamon. Nagyon finom illata van,szépen tisztított de a célnak nem volt megfelelő.
2018.06.21. 19:50
Imádom! Szépen eltünteti a sárgás részeket az ombre hajamból. Nem szárít annyira, mint a többi hamvasító sampon, és az illata is nagyon jó. Ár-érték arányban tökéletes.
2018.06.19. 07:44
Legjobb avonos sampon! Eddig mindegyik kiszárította a hajam+korpásodott.. de ez😍 valami csoda!😍 Nincs festve a hajam, csak a L’Oréal sunkiss tropicalt használom és valami gyönyörű szép fényességet, puhaságot varázsolt a hajacskámnak❤️ Balzsammal együtt használom, és tenyleg nagyon sokat segített a hajamon. Az illata nagyon jó és habzik is rendesen👍🏻