Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Avon Anew Clinical Absolute Even Szérum A Bőr Elszíneződései Ellen

3.6
Hozzáadva 2016.03.30.by

agi.greendaygirl

Az Anew Clinical Absolute even termékek DSX-7 technológiával segítenek gátolni a melanintermelést, hogy javítsanak a bőrtónuson, és a hiperpigmentáció kialakulásán. Csökkentik a bőr elszíneződéseinek 7 típusát:

1. foltok

2.egyenetlen bőrtónus

3.pattanások nyomai

4.barna foltok

5.vörös foltok

6.szeplők

7.sápadt bőrtónus

2020.07.07. 17:39

Sajnos pénzkidobás volt, nem vált be, semmilyen változást nem tapasztaltam.

2020.06.10. 20:31

1 üveggel használtam el, sajnos semmit nem halványított se a szeplőimen, se a hegeimen. Egyébként egy könnyű állagú krém, ami nem hagy ragacsos érzetet maga után, kellemes illatú. Csak úgy kenegetni jó, mert negatívumot nem tesz, de nem is hozza amit ígér, ezért adtam 2 csillagot.

2019.03.25. 18:40

Egységes bőrképet eredményez éjszakai használat mellett!

2017.07.13. 13:08

Általában éjszakára használom, nappal valahogy minden arckrémet "leizzadok". Reggelre teljesen kisimul tőle az arcom, a kis kezdetleges rosasea-s foltjaim enyhülnek, és természetes, egészséges fényű lesz a bőröm...néha tapasztalom, hogy kukacokban hámlik le rólam. Csodát nem tesz, nem biztos hogy újravenném, de nem is rossz.

2016.10.14. 08:09

Lassan elfogy az első kis üvegcse, úgyhogy elég türelmes voltam ezzel a szérummal. Sajnos nem sok változást tapasztaltam a bőrömön. Bár szerencsére nincsenek nagyobb bőrhibáim, egészen aprócska barna foltok vannak inkább az államon. De nem vettem észre, hogy halványított volna rajta bármennyit is. Nagyon könnyű állagú, gyorsan beszívódik, és ennyi. Reggel sminkelés előtt, illetve este arctisztítás után szoktam két-két pumpányit eloszlatni az arcomon, majd rá a nappali vagy éjszakai hidratálóm. Nekem nem okozott pattanásokat, nem hagyott maga után zsíros érzést,tökéletesen beszívódott. Viszont nem is vagyok elájulva tőle, úgyhogy nagyjából olyan semmilyen. Tuti biztos, hogy még egyszer nem adok ki érte ennyi pénzt, de még akciós áron sem fogom újra venni.

2016.05.24. 11:40

Hármat (!!!) is elhasználtam, ami nagyjából 10000 Ft-omba fájt. Jó kis tanulópénz volt, de így biztos, hogy nem az volt a baj, hogy nem használtam elég ideig és nem adtam esélyt, hogy megmutassa mit tud. Nem csinált a pattanások hegeivel SEMMIT, az arcbőröm sem lett egységesebb, helyette még több pattanás jött ki rajtam, fulladozott alatta a bőröm és zsírban úszott. Ez a szérum egy komedogén ****************************************************************************************** (ide képzeljetek bármit, ami nem szalonképes). Ha lehetne, még el is vennék tőle csillagot. De muszáj rá minimum egyet adni.