Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Avon Anew Clinical Anti-Wrinkle Plumping Concentrate

3.7
Hozzáadva 2020.07.16.by

fokyandi

Feszesítő szérum 1,5 % hialuron savval. Feltölti az apró ráncokat és helyreállítja a bőr nedvességtartalmát.

2022.11.25. 11:35

Kimondottan jó hidratáló hatást éreztem a használat kezdetén, semmilyen irritációt nem okozott. Az elnevezése nem túl találó, de hát ugye ez egy marketing fogás. A pipetta hasznos volt, viszont egy idő után nem tudtam egyenletesen visszatekerni a tetejét. Az ára - mint manapság mindennek - jelentősen megemelkedett. Összességében elégedett voltam vele, de látványos változást nem érdemes tőle várni.

2022.08.23. 22:02

Sajnos nekem csípte az arcom, irritált, le kellett mosnom. :( Ha tudtam volna előre a pontos összetételt, pl. hogy parabén is van benne, biztosan nem vettem volna meg.

2021.05.04. 06:49

Szépen mattit, puha lesz a bőröm tőle. Nagyon szeretném, ha nem lenne tőle nagy bőr alatti pattikkal tele az arcon.2 hétig nem használtam, és ahogy újra felkentem ismét jöttek ki pattanások. Gondoltam majd dekoltazsra elhasznalom, de másnap ott is kis apró pattanások lettek. Egyértelmű, hogy ettől a szerumtol. Kár érte,mert amúgy jó lenne.

2021.02.15. 23:29

Nagyon meg vagyok vele elégedve! Egy kétszer-háromszor drágább, hasonló célra kifejlesztett hidratáló termék helyett kaptam ajándékba. Estére használom, nagyon jól hűsít, reggelre az arcom "ruganyos" lesz, kipihentnek tűnik tőle a bőr. Nem zsírosit egyáltalán, a kombinált bőrömnek semmi problémát nem okozott, azonnal beszívja a gélt (zselés-géles állagú a szérum). A második üveggel használom, és újra fogom venni/ajándékba kérni :)

2020.09.03. 11:01

2 üveggel használtam el eddig, kizárólag éjszakára, és a felvitel után még az éjszakai krémet is alkalmazva (eredetileg a gyártó is így javasolja, hogy a szérum után tegyünk fel arckrémet is). Az arcomon nem vettem észre jelentős változást, viszont a nyakamon volt egy csúnyább, mélyebb ránc, amely látványosan halványodott az utóbbi időben. Mivel más új terméket nem használtam, ezt a hatást ennek a szérumnak tudom be.Kíváncsi vagyok, hosszabb távon mi lesz a helyzet, használom tovább.

Utoljára szerkesztve: 2020.05.31. 12:49 - 2020.03.12. 19:16

Kicsit fura, hogy inkább zselés állagú, a pipettás kiszerelés inkább valamilyen olajos cuccot sejtetett. De ennél kicsit sűrűbb, gélszerű anyagról van szó. Könnyű eloszlatni, nem ragad, könnyen beszívódik. Én semmilyen alkoholos illatot nem érezek a használatakor. Viszont a géles állag miatt kicsit nehezebb kinyerni az anyagot. Még csak párszor használtam, de utána mindig sokkal hidratáltabbnak éreztem a bőröm, és ezt tartósnak érzem. Hogy ránctalanít-e, ennyi idő után még nem tudom, de a hidratáló hatása mindenképpen nagyon jó. Szerintem jó termék. UPDATE: Egy idő után mintha besűrűsödne, alig bírok hozzájutni az anyagoz. + egy idő után már nem érzem annyira a hidratálását. Az első pár alkalommal jó volt, de aztán már nem fejette ki azt a hatást, mint az elején. + pumpás/tégelyes kiszerelés praktikus lenne, így nehéz adagolni.