anonymous
Könnyű, tejes formula, mely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a sminket. Pro 7Sirtuin technológiával készült, mely a fiatalságproteineket célozza meg, ez segít felélénkíteni a sejtek teljesítményét és harcol a bőröregedés jelei ellen.
2013.06.28. 06:44
Sajnos nekem nem vált be, pedig a termékcsaládot nagyon kedvelem. Alig vártam, hogy elfogyjon, nem volt szívem kidobni. A sminket nem szedte le rendesen, és az állaga sem tetszett; arctisztítás után nem éreztem tisztának a bőrömet. Kellemes illata van, de itt merül ki számomra a "tudása".
2013.04.24. 12:37
Kiválóan használom sminkeltávolításra, nem szárítja ki a bőröm, nagyon kellemes a használata.
2013.03.10. 12:03
Nekem kis kiszerelésben van meg, szettben vette meg édesanyám, és mivel ez már a 2. szettje, nekem adta az arclemosót. Szuper illata van, nagyon jól kisimítja a bőrt, jól is tisztít.
2012.12.26. 21:16
Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam. A sminket gond nélkül eltávolította a szememről is, egy kicsit sem csíp. A hátulján olvastam, hogy szemre is lehet használni! Kellemesen krémes, hidratáló. Télre tökéletes választás. Az én bőrömnek nyárra szerintem sok lenne. Nagyon szuper:) Teljesen megéri az árát.
2012.06.29. 17:48
Nagyon szeretem. Gyenge sminket használok, azzal gond nélkül megbirkózik. Finoman tisztít, szép a bőröm tőle. És imádom az illatát... :)