Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
edibaba
Színváltó körömlakk
Változtatja a színét, miután felvitted a fedőréteget. Viseld önmagában vagy fedőlakkal együtt akár a köröm teljes felületén, akár csak bizonyos részein, hogy elérd a kívánt hatást.
3 árnyalatban kapható: vary violet, french twist, contrast coral
2015.08.21. 10:14
Contrast Coral. Korall helyett eléggé barackos-narancsos fagyiszín, de azért szép kis nyárias, fedőlakkal viszont konkrét fantáshányásszínű narancs. Amúgy ajándékba kaptam, és nem tudtam, hogy ő ezt tudja, így kicsit se borult el az agyam, miután felkentem a fedőt...Brrrrr. Biztosan a trauma miatt utáltam meg, de azért nagyon.
2015.04.28. 12:23
Anyumtól kaptam meg a French Twist árnyalatot, és nagyon megtetszett a színe. Nekem a fedőlakk nélküli színe tetszik, de átlátszó réteg nélkül nem tartós... Az utóbbi időben pedig azt vettem észre, hogy az üvegben kezd komponenseire válni. Pedig egy hónapja sincs meg. Az essence hasonló árnyalata olcsóbb és megbízhatóbb, így ha ez elfogy biztosan nem veszem meg újra.
2014.12.27. 12:29
A French Twist van meg. Nagyon tetszik a színe és azt vettem észre, hogy mattra szárad, nem fényesre. Viszont fedőlakk nélkül 1 nap alatt lejön. A színváltás nem egyenletes.
2014.11.05. 21:36
Nagyon szép színe van és nagyon jót mutat a körmökön. Személyes problémám, hogy nem elg gyorsan szárad. Biztos a türelmetlenségemnek is köszönhető, de mikor már úgy gondolom, hogy megszáradt és mehetek a dolgomra, mindig felsértem a lakkot valahol.
2014.08.28. 12:59
Ajándékba kaptam a french twist árnyalatot. Az üvegben nem igazán tetszett,de felkenve teljesen más színe van . 2 rétegbe teljesen fed, hamar megszárad , nem fényesre , hanem inkább olyan félmattra . Szerintem a színváltozás csak akkor jó, amikor még nem száradt meg teljesen a lakk és úgy kenjük rá a fedőlakkot .Összességében nem lenne rossz lakk,jól kivan találva , de nagyon hamar lepattogzik ezért csak 3*
2014.08.11. 18:37
már az üvegcsébe besütéltült 5perc után sem száradt meg 1 rétegben és kb fél óra száradás után azt hiszed h megszáradt ilyen gél hatásúra de valahogy a nap végére le is kopott