Lábápolók

Avon Blissfully Nourishing Kéz- és Lábpakolás Paraffinnal

4.2
Hozzáadva 2020.04.21.by

lido22

A zsírsavakban és vitaminokban gazdag shea vaj jótékony hatással van a bőr táplálására, regenerálására és hidratáltságának megőrzésére.

• hidratálja és nyugtatja a kéz és a lábfej bőrét, segít a bőr állapotának javításában
  • puhává és egészséges kinézetűvé varázsolja a bőrt

2021.12.12. 23:13

Vízhiány

Nekem sajnos ez elég gyengusz, hiába használom heti 2-3 alkalommal, nem tud többet, mint bármelyik mezei kézkrém. Este bekenem kezem-lábam, reggel még tűrhető, de délutánra ugyanolyan száraz, mintha semmit nem kentem volna rá.Én az illatot is sokallom, a kevesebb több lett volna.

2021.08.27. 13:43

Pattanások (acne)

Ez a legjobb kéz és láb krém amit próbáltam. Este be kenem és reggelre nagyon puha lesz a bőrőm. Mindig van itthon belőle.

2018.12.30. 14:20

Száraz bőr
Túlérzékenység

Brutál erős szaga van, más mint a hasonló testvajnak. A hatása átlagos,semmi extra.

2018.02.13. 11:58

Száraz bőr
Túlérzékenység

Barátnőmnek rendeltem meg mert ő szerinte a planet spa-s termékek nagyon jók :DMikor megjött kibontottuk ,és nagyon finom égett cukor illata van *.*Elkezdte használni és azt mondta ,hogy csodás az eredmény.Puha lábikók puhi kéz, nagyon jól hidratál.összességében meg van vele elégedve és többször újra rendeli majd.

2017.07.16. 15:58

Pigmentfoltok

Az avonos levendulás lábpakolás után szoktam használni. Így a kettő együtt szuperül hat. Puha, selymes, hidratált utána a lábam, és a kezem is, mert ahogy belemasszírozom a lábfejeimbe, úgy masszírozom bele a kézfejeimbe is. Heti egyszer szoktam használni. Hogy teljes legyen a hidratálás, minden este lefekvés előtt az egy családba tartozó termékével a kéz-könyök -lábkrémmel szoktam bekenni a lábam és kezem. 😊

2017.07.11. 13:21

A terméket ajándékba kaptam és az elején ockodtam a termék használatától, mivel nincs valami jó élményem az Avon-os termékkel kapcsolatban. Miután rábírtam magam, hogy kipróbáljam kellemesen csalódtam nagyon jó érzés volt amikor a lábamra felvittem, kellemes volt az illata a krémnek és miután letöröltem nagyon puha és kellemes tapintása volt a lábamnak.