Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
tenagi
2024.04.27. 14:09
Jobbra gondoltam. Egyből felkenès után csíp , úgyhogy sosem várom ki a hatóidőt. Utána szép sima lesz a bőr , de még az arckrém felkenèse is csíp . Nem fogok sírni , ha elfogy.
2021.10.30. 18:53
Finom az illata és puhává teszi a bőrt, viszont nem csodaszer.
2021.10.27. 08:30
A száraz arcbőrömet csípi, az állaga jó, az illata is, de összességében nem szeretem
2020.10.18. 15:25
Hát... nem vett le a lábamról... csíp irritál és nagyon szárít.. még nem fogyott el nem nagyon használom.. tuti nem rendelem újra... sajnálom.
2020.06.18. 22:13
Semmi banán illata nincs, az állaga meg inkább hagyjuk hogy milyen volt... Elhasználgattam hetente egyszer de újra semmiképp nem veszem, örültem hogy elfogyott.
2019.10.06. 17:35
Nyàron rendeltem, termèszetesen szettben. Krèmes maszkra szàmitottam nem gèlre! Ès olyan èrdekes: Felkenem ès egyböl csipi is l az arcom. Tieteket is? Olyan èrdekes 🤔 Vagy elhasznàlom vagy kihajitom, de Tobbet nem rendelem az tuti.