Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Kézkrémek
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Care Brightening Kézkrém

4.1
Hozzáadva 2012.04.07.by

beatamatla

Szebbé teszi a kezeket, kiegyenlíti a kéz bőrének tónusát. A bőrt ragyogóbbá tevő növényi komplexeket tartalmaz.

2014.04.29. 13:52

úgy szerettem, sajnálom hogy már nem gyártják! nagyon jól hidratált, és az illata is finom volt

2012.09.22. 18:32

Jó kis kézkrém, az illata kellemes, könnyű, hamar beszívódik. Télre talán kevés. Szerintem kapható ez még, csak más a csomagolása, uborkás-citromos kézkrém néven.

2012.05.12. 08:55

Ez egy nagyon jól illatosított krém a kezeimnek, nagyon szépek maradnak tőle, gyorsan beszívódik, de ahogy elnézem az öszetevőket, nem valami jók, ezért csak 4 csillagot kap tőlem.

2012.04.18. 16:39

Már megvan egy ideje, de nem nagyon fogy. Talán mert nem szeretem. :P Nekem nagyon nem jön be az illata, és felkenés után is valami furcsa érzése van a bőrömnek. Mintha síkos lenne tőle vagy mi.

2012.04.09. 16:10

Nagyon jó ez a kézkrém, hamar beszívódik, kellően hidratál, kevés is elég belőle, ja és az illata...kedvenc!

2012.04.07. 21:23

Én nem is kézkrémnek használom (vagyis nem csak annak), hanem arckrémnek is akár. Nagyon jól gyógyítja ugyanis a pirosságot vagy a gyulladást. Jó a pattanásokra, sebekre pont az uborka meg a citrom miatt. Kár, hogy már nem lehet kapni... :( Én nagyon szerettem