Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
gerdus
Forradalmi arcpakolás fekete ásványokkal, mely a benne lévő ásványok segítségével felszívja a felesleges faggyút és agyagtartalma pedig kitisztítja a pórusokat, üde és matt hatást biztosít a bőrnek. Segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását.
2021.09.15. 16:46
Nem lett a kedvencem, nem látok sok változást a használata után. Nagyon várom már, hogy elfogyjon.
2021.03.02. 18:56
Én nagyon szeretem, szinte érzem, hogy felfrissül tőle az arcom és tisztít, összehúzza a pórusokat. Csak ajánlani tudom!
2021.02.13. 15:44
Évek óta használom, nem gondoltam volna hogy be fog válni az aknémra.. De csodával határos módon sikerült, egész gyorsan lehúzza a gyulladást.
2020.03.08. 14:35
Kb két hete használom heti háromszor, és eddig azt merem állítani, hogy csodás. Tűnnek a mitesszereim, összehúzza a pórusokat, és nagyon puha lesz tőle a bőröm. Meglátjuk milyen lesz, mire elfogy, de eddig "újravevősnek" tűnik.
2019.11.12. 12:25
Szeretem, mert egyszerű felvinni, gyorsan szárad és utána tisztábbnak éreztem a bőröm
2019.03.22. 11:42
Én kifejezetten szeretem, problémásabb napokon alkalmazom. Kiválóan kitisztítja a pórusaimat, így hát megrendeltem ennek a termékcsaládnak 2 másik tagját is, amivel sajnos nagyon mellé lőttem. Megpróbálom együtt használni az egész rituálét és hátha jobb véleményem lesz róluk. Mindenesetre ez a termék önmagában is megállja a helyét.