Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Pórustisztító Arcpakolás Fekete Ásványokkal és Szalicilsavval

3.9
Hozzáadva 2022.03.07.by

gerdus

Forradalmi arcpakolás fekete ásványokkal, mely a benne lévő ásványok segítségével felszívja a felesleges faggyút és agyagtartalma pedig kitisztítja a pórusokat, üde és matt hatást biztosít a bőrnek. Segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását.

2021.09.15. 16:46

Nem lett a kedvencem, nem látok sok változást a használata után. Nagyon várom már, hogy elfogyjon.

2021.03.02. 18:56

Én nagyon szeretem, szinte érzem, hogy felfrissül tőle az arcom és tisztít, összehúzza a pórusokat. Csak ajánlani tudom!

2021.02.13. 15:44

Évek óta használom, nem gondoltam volna hogy be fog válni az aknémra.. De csodával határos módon sikerült, egész gyorsan lehúzza a gyulladást.

2020.03.08. 14:35

Kb két hete használom heti háromszor, és eddig azt merem állítani, hogy csodás. Tűnnek a mitesszereim, összehúzza a pórusokat, és nagyon puha lesz tőle a bőröm. Meglátjuk milyen lesz, mire elfogy, de eddig "újravevősnek" tűnik.

2019.11.12. 12:25

Szeretem, mert egyszerű felvinni, gyorsan szárad és utána tisztábbnak éreztem a bőröm

2019.03.22. 11:42

Én kifejezetten szeretem, problémásabb napokon alkalmazom. Kiválóan kitisztítja a pórusaimat, így hát megrendeltem ennek a termékcsaládnak 2 másik tagját is, amivel sajnos nagyon mellé lőttem. Megpróbálom együtt használni az egész rituálét és hátha jobb véleményem lesz róluk. Mindenesetre ez a termék önmagában is megállja a helyét.