Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Mademoiselle Rita
Ápolja és megújítja a láb bőrét, puhává varázsolva a száraz, töredezett bőrt is.
2021.12.26. 20:23
Nagyon szerettem használni, 2-3x újravettem. A lábam nagyon száraz, sokat kell kennem. Ez a krémet kellemes volt használni.
2016.04.24. 14:02
Észrevettem, hogy lábápoló dolgokat kb sosem vásárolok, mert nincsenek bajok a lábaimmal. Gondoltam a spa érzés kedvéért veszek egy ilyen maszkot. Levendulás illata van, pici radírozó szemcsékkel, amik nem sokat érnek. Lemosás után valóban puha, bársonyos bőrt eredményezett, de később húzódott a talpamon a bőr.
2015.10.20. 22:58
Nem egy nagy szám, nem radíroz szinte semmit, de az illata jó és egy kicsit hidratál is.
Utoljára szerkesztve: 2014.08.30. 14:46 - 2014.08.30. 14:45
Az előttem szólókkal egyetértek, szerintem is tökéletes egy otthoni kis szépítkezős délutánra, de semmi különös. Az illata jó, és a radírozó szemcsék kellemesek benne(természetesen nem sokat érnek), hűsít is, de csodát senki se várjon tőle. Kicsit puhít is, de nagyon macerás a használata!
2014.07.19. 09:51
Egy könnyed otthoni pedikűr résztvevője lehet,mert pakolásként érezni az ápoló,hidratáló hatását.Viszont akinek igazi bőrkeményedés van a sarkán,talpán,annak ez a lágy radírozás nem fog segíteni,a habkövet kilőni nem lehet vele:) Nekem szerencsére nincs ilyen,mégis inkább mint pakolás tudom értékelni.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.22. 15:11 - 2014.05.22. 15:10
Szépítkezős hétvégeken használom néhányszor, mert szerintem picit problémás a használata. Kellemes az illata, gyorsan megszárad, puha lesz tőle a lábikóm, de nem sok értelme van a használatának, inkább a lábkrémeket részesítem előnyben.