Sminkek arcra

3.3
Hozzáadva 2016.08.25.by

agi.greendaygirl

6 g
  • ragyogást fokozó gyöngyöcskéket tartalmazó formulával
  • sugárzó hatást kölcsönös az arcbőrnek
  • természetes eredetű ásványi keveréket tartalmaz, mely fokozza a bőr ragyogását

2017.04.18. 09:21

Mindennapi használatra picit sok lenne, de egy esti alkalomra igencsak elegáns. Nagyon szép, finom csillogást kölcsönöz, igazán szeretem.

2015.03.22. 20:03

Szerintem a csillogás nem vészes, viszont akármi van alatta az arcomon, nagyon nehéz egyenletesen felvinni és ha nem dolgozom el rendesen még foltosnak is tűnik.. Nehéz adagolni is, amit egyszerre fel tudok venni belőle ecsettel annak kb. a felét le kell ráznom, mert különben az előbb említett foltos hatás lesz az eredménye. El fogom használni, de vissza fogok térni a másik Avonos púderhez.

2014.01.03. 17:13

Megvettem, és jelentem ez még highlighternek is sok. Rettenetesen csillog.

2013.12.26. 14:48

A púder csomagolása átlagos, kapunk egy műanyag tégelyt, benne egy kis tükörrel. Az adagolása egy kissé nehézkes, mivel a lezáró kupakban van egy kis fül, ami szabályozza, hogy ne kerüljön sok púder az adagolóba. Sajnos nem jár hozzá semmilyen kis egyet, vagy pamacs. Én ecsettel viszem fel, amivel elég könnyen el lehet oszlatni. A színe nagyon szép, egy sima púdernek néznénk, de nagyon sok, finom csillámot rejt. Most ez a kedvenc highlighterem :) Szerintem a leginkább szép fehér bőrön mutat jól, mivel egy kicsit ezüstös. :)