Sminkek arcra

Avon Ideal Shade Smooth Ásványi Alapozó

3.8
Hozzáadva 2012.11.26.by

linda_lepres

Bőrszínhez igazodó púderalapozó ásványokkal. Természetes úton nyert ásványi pigmentekkel segít természetes és ragyogó külsőt nyújtani. Praktikus és könnyen adagolható.

2019.04.01. 08:46

Évekig megvolt szerettem, most elfogyott, nem tudom lehet e- még kapni, ha igen biztos újra veszem.

2016.05.26. 10:14

Nude árnyalatú, még mindig megvan. :-) Nem emlékszem, hogy lett volna hozzá szivacs... Na mindegy. Régebben nem nagyon szerettem, mert hiába használtam belőle keveset, olyan volt, mintha 10 gramm púdert tettem volna az arcomra, iszonyú maszkos volt. A MagiX sminkalappal (nem a ragyogós, hanem a mattabb) nem szerették egymást, totál kifényesedett. Jó ideig nem is használtam. Aztán mikor elővettem, egy álom lett! Finoman fel lehet vinni ecsettel (legelőször is azzal próbálkoztam), szépen idomul a bőrszínemhez, nem üt el, mint régen. Még egy pici van belőle. Egyébként legújabban púder helyett használom mattító alapozó fölé, annak is nagyon klassz! Lehet újravenném, ha még gyártaná az Avon.

2012.11.26. 12:25

A képen látható porpúdert már nem gyártják. Ez egy 20 g-os, nagyon könnyű, finoman fedő púder volt, (nekem még van belőle) az új, "Ideal Shade Smooth Mineral Foundation" 6 g-os, teljesen más állagú alapozó. Tehát a termék nem egyezik a képpel.

2012.10.24. 08:22

Többször is újravettem. Kiadós, nagyon sokáig tart. Megfelelően mattít, fedése nem túl erős, de nekem elég volt. Az adagolása olyan, amilyen az ilyen kiszereléső púdereké, rá kell jönni, hogy' lehet belőle a megfelelő mennyiséget elővarázsolni. Púderpamacsát rögtön el kell felejteni, ecsettel szépen eloszlatható.

2012.09.12. 10:35

a regi csomagolas jobb volt az ujbol azon az egy lyukon amit becsukva fejjel lefele kell razni kicsit bonyolult. az ,hogy borszinhez igazodik az tulzas. szerintem krem fole vagy folyekony alapozo felett nehezebb eloszlatni egyenletesen. nyaron en nagyon szeretem kellemes erzes.nekem bevalt mar 4et elhasznaltam es ujra fogom venni , mert amikor valami mast kiprobaltam mindig csalodtam....

2012.06.11. 07:59

Az adagoló nyílás átmérőjénél fogva tökéletesen alkalmas drogériákban vásárolható púderpamacsok befogadására, emiatt is nagyon szerettem ezt a terméket. Sokáig használtam, naponta, alapozó fölé. A bőrfelszínt "bőrfényűvé" teszi, aki a matt felületre vágyik, szerintem ne ezt válassza. Csillámokat én nem láttam benne, inkább csak a napfényben volt kissé fényes. Bőrhibák elfedésére önmagában alkalmatlan, nálam csak alapozást követően működött. Akciósan időnként még kapható, de már felváltotta az új termék, amelynek hatását még nem ismerem.Szerintem egy évig is használtam napi szinten, úgy, hogy két árnyalatát kevertem össze, mivel elsőre sikerült a legvilágosabbat megvenni. Egyetlen problémám a csomagolás, én viszonylag hamar tönkretettem a fedél menetét, az sajnos nem volt elég masszív.