Avon Levendulás Bőrnyugtató 3 Az 1-ben Lábpakolás
anonymous
Hűsíti, puhítja a lábfej bőrét, valamint segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.
2018.03.10. 13:14
Nem volt rossz, puhította a lábfejem, de elmaradt a wow hatás. Én ezt úgy használtam, hogy vastagon a lébfejemre kentem és ráhúztam egy zoknit. Általában órákig hagytam, vagy ezzel aludtam. Másnapra szép puha volt a bôr, de ezt egy sima krémmel is el lehet érni.
2017.02.07. 21:13
Szuper cucc! Szettben rendeltem a lábápoló éjszakai krém, a habkő és a frissítő spray társaságában, ezek az ápolt lábakhoz való alapkellékek. Ezt a pakolást a habkő használata után szoktam feltenni, szuperül puhítja a talpamat, még ott is, ahol kicsit keményebb a bőr. Általában nincs türelmem megvárni, amíg teljesen megszárad, kb 5-10 perc után leöblítem, de így is hatásos. Kár, hogy ezt már nem gyártják, remélem az utódja is ugyanilyen jó. (:
2016.09.11. 09:45
Valamennyire puhít, de nem győzött meg igazán. Nehézkes felvinni és lassan szárad.
2016.08.09. 08:39
Igazán frissítő hatású olyan érzés minta hűtené a talpam mikor bekenem vele. A levendulát annyira nem érzem benne. Gyorsan szárad, 15-20 percig rajta hagyom utána lemosom, szép puhává varázsolja a lábam. Jó kis pakolás. Ha elfogy és akciós lesz újraveszem szerintem megéri az árát.
2016.05.13. 12:59
Az illatával nem vagyok megbarátkozva, de a hatását szeretem.
2016.03.31. 09:06
Már rég nem rendelek Avon termékeket, mert vagy én voltam szerencsétlen, vagy én nem tudom, de tíz termékből kb. egy az, amit valóban szeretek és nem csak azért próbálom elhasználni, mert megvettem. Ez viszont határozottan olyan termék, amit nagyon szeretek és nem tudok mással pótolni. Nagyon sokat használtam már el belőle az évek alatt, de nem is spórolok vele, mert nagyon szépek lesznek tőle a lábak, és olyan frissítő érzés a használata. A lábfejemen olyan gyönyörű lesz tőle a bőr, hogy hihetetlen, olyan mintha nem is az enyém lenne. Sajnos az eredmény nem tartós, de így is szuper termék.
Piactér