Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
nikolotti
Hidratálja é segít simítani az arcbőrt, így friss és ragyogó megjelenést kölcsönöz.
2014.04.16. 20:45
Mikor megkaptam és kibontottam azt hittem, nem is jó terméket vettem. Arcradír, tusfürdő, vagy arcmaszk? Nem tudtam eldönteni. Az illata nagyon kellemes, viszont amíg megszárad bele lehet őrülni. Nem sok változást vettem észre, talán picit selymesebb a bőröm. Semmi extra. Ennyi pénzért jobb maszkok vannak náluk.
2013.08.07. 20:32
Ez az arcpakolás nem lett a kedvencem, mert nem hidratálja a bőrömet, egyedül az illata kellemes.
2013.07.19. 06:47
Egyszer jó kipróbálni, néha ha eszembe jut előveszem, de elhanyagolható, egyedül az illata miatt szeretem, más hatást nem is vált ki.
2013.05.29. 16:37
Jó az illata, de ennyi. Egy hidratáló maszkhoz nekem túl híg, és a radírozó részekkel sem tudok mit kezdeni. Ha 2az 1-ben terméknek szánták eléggé elszúrták, mert se arcmaszknak, se arcradírnak sem az igazi :/
2013.05.06. 08:33
Semmi különös nem történik vele az arcommal, annyira nem veszem észre a hidratálást, az illata kellemes.
2013.04.30. 17:28
Azért vettem meg, mert akciós volt. Nem is figyeltem, hogy mit kapok, talán nem is volt leírás róla az akciós újságban. Meg is lepődtem, hogy jé, ezt meg miért rendeltem meg. De nagyon kellemes meglepetés ért. Már az állaga és az illata is nagyon kellemes. Használata után az tűnt fel, hogy extra puha tapintású lett a bőröm. Szóval részemről ez egy vakteszt volt, de nagyon meg vagyok elégedve vele.