Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
BabaCica92
BioSeed komplexet tartalmaz, amely növényi kivonatokkal táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt.
2022.10.14. 19:12
Nagyon régóta megvan, nem váltja meg a világot, egy nagyon átlagos termék, én nem igazán szerettem.
2015.01.01. 17:26
Avonból ez volt a legtöbbet rendelt testápolóm.Szerettem de én is inkább az illatát,mert a hidratáló hatása max tavasszal-nyáron volt értékelhető.Télen egyértelműen radikálisabb bőrápoló kellett.Amúgy az állaga volt még jó,ahogy a többi naturals testápolóé is,nagyon jól eldolgozható volt és szuper gyorsan beszívódott.
2014.04.15. 16:06
Imádtam az illatát, kár, hogy már nem kapható! Lehet, hogy nem a leghidratálóbb testápoló, de kárpótol a diszkrét cseresznyeillat. Normál bőrre szerintem a hidratáló hatása is megfelelő.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.