Testápolók

Avon Naturals Görögdinnye Testápoló

3.7
Hozzáadva 2016.08.23.by

biro.anna

A görögdinnye nedvességgel és frissességgel látja el a szomjazó bőrt, ragyogást ad és segít védeni a szabad gyököktől. A testápoló hidratál és bársonyos tapintást kölcsönöz a bőrnek.

Kiszerelés: 200  ml

2016.05.13. 15:17

Borzasztó híg és nekem az illata sem tetszik. Ahhoz képest pedig, hogy ilyen híg lassan szívódik be.

2015.07.08. 07:04

Tényleg rettenetesen híg, folyik mindenfelé. Az illata olyan mint a testpermetnek és a tusinak, finom és friss. Annyira sajnos nem hidratál, mint amennyire szeretném.

2015.04.17. 10:59

Szerintem nagyon híg az állaga, ez miatt nem is használom már. És nem is nagyon akar beszívódni a bőrbe, csak úgy folyik.. Egyedül az illata tetszik.

2015.03.16. 23:02

Az illatát nagyon szeretem, valószínűleg ez marad a párommal közös első nyaralásunk illata (akkor használtam a termékcsalád ezen illatát). :)Kellemes görögdinnye illat, bár nyilván nem olyan "tiszta" illat, mint a tusfürdő esetén, de számomra ez is kellemes. :)Egyedüli probléma, hogy elképesztően híg, folyós... :/ (nem emlékszem pontosan, hogy már a felbontásnál is ilyen volt-e, vagy időközben módosult ennyire az állaga, de úgy rémlik, hogy ezzel mindig is gondom volt... :/)Nem használtam még el teljesen, most ez az aktuális testápolóm; a hidratáló képességével én elégedett vagyok, valóban "bársonyos tapintást kölcsönöz a bőrnek". :)

2014.09.28. 05:59

Mint testápoló, nekem kevés. Nem hidratál úgy, mint ahogy elvárná az ember egy testápolótól, DE!!!: rendkívül finom az illata, és ha a testápolót és a permetet együtt használom, akkor viszonylag hosszú ideig érezhető az illat :) Elsősorban csak amolyan szinten tartó ápolónak használom, vagy éppen valaminek, ami kézkrém helyett van a táskában hirtelen :)

2014.03.17. 14:13

nem igazan jott be:/