Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
BabaCica92
Az Avon Csalán és bojtorján sampon vékonyszálú, töredezett hajra erősíti, védi és táplálja a hajat a csalán és a bojtorján természetes összetevőknek köszönhetően.
2021.08.17. 18:57
Nekem ezek a samponok egyáltalán nem jöttek be. Sprőddé és nehezen kifésülhetővé tették a hajamat még úgyis, hogy használtam utána balzsamot. Alig vártam, hogy elfogyjon, a végén már inkább kényesebb ruhadarabokat mostam vele.
2021.08.16. 16:11
Használtam 1-2 hétig, de csak pénzkidobás volt. Reméltem csinál valamit a száraz, töredezett hajammal, de nem... sőt... Amikor megmostam még kellemes tapintású, jó illatú volt, de másnapra már olyan iszonyatbüdös és zsíros, meg kezelhetetlen lett tőle a hajam, mintha egy hónapja nem mostam volna hajat. Igy a heti 1x-t hajmosás helyett 2-3 naponta kellett hajat mosnom, mert annyira rémes volt. Vettem helyette egy drogériásat inkább, és a probléma azonnal megszűnt, és azóta se fordult elő semmilyen másik samponnal. Pedig még ön magában a sampon illata sem volt rossz. Nagyon sajnáltam, de ki kellett dobni egy majdnem teli dobozzal, mert igy jó szívvel sem tudnám elajándékozni senkinek.
2020.10.29. 12:44
Átlagos sampon, jól habzik, visszafogott gyógynövényes illattal. Nekem bejött. Nem tapasztaltam negatívumot, igaz nincs semmi különleges hatása, de teszi amit egy samponnak kell. Többször újravettem.
2020.08.22. 00:19
Nem jött be. Se nekem se más családtagnak. Ha ezt használom sokkal hamarabb zsirosodik a hajam,le lapul tőle kezelhetetlenné válik
2019.07.28. 15:08
Sajnos azt kell írjam, nekem sem nagyon használt, bár olvasom, hogy vékonyszálú, töredezett hajra van. Nem is igazán érzem magam ,,oda" valónak. Ellenben eléggé gyosan zsírosodik, és ezt a sampon sem rövidíti le. Várom, hogy elfogyjon, többet nem veszek.
2019.03.16. 18:22
Párom sokáig használta és neki bevált (bár az ő haja vastagszálú, dús és nem zsírosodik), én csak egyszer-kétszer próbáltam ki, mert nagyon szárította a fejbőrömet, hajamat.