Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

2.2
Hozzáadva 2019.06.04.by

SuicideCandy

30+

• Simítja a ráncokat és táplál
  • Segít csökkenteni a sötét karikák megjelenését
  • Fiatalosabb és simább külsőt kölcsönöz a bőrödnek

Kiszerelés: 25 ml

2023.12.12. 11:13

Könnyen beszívódik, nem irritál. A hidratáló hatása nekem télre nem elég, de ilyen áron nem is várok csodát. Valóban hatalmas mennyiség, viszont fél év után letörött a tubus csőre, a krém háromnegyede még benne volt és onnantól fogva nem lehetett légmentesen visszazárni. Még szerencse, hogy az előző krémem tégelyét nem dobtam ki és abba át tudtam tölteni.

2015.11.21. 08:30

Az első használat után elajándékoztam... Nem bírta a bőröm, szörnyű vörös lett tőle, egy hétig ápolgattam, mire rendbe jött. Így a hosszútávú hatásról nem tudok írni.

2015.07.17. 07:11

A szemkörnyékem ápolását, hidratálását megteszi, gyorsan beszívódik és hatalmas mennyiség. Már vagy 5-6 hónapa használom reggel-este és még mindig rengeteg van benne. A karikákkal és a sötétséggel nem kezd semmit, ezért kap csak 3 csillagot..

2014.12.28. 20:17

Szerintem inkább hígabb krém, mint sűrű, tulajdonképpen egész könnyed. Hamar felveszi a bőr szerintem, nyugodtan lehet bőven kenni, főleg hogy olcsó de nagy mennyiség.Különös hatását nem tapasztaltam, viszont sminkelni szerettem rá. Aki gazdagabb ápolásra vágyik a szem környékén, ne ezt válassza.Sajnos pár hetes használat után elkezdett egyre jobban szivárogni a krém a csőr tövénél, ami lassan az egész teteje letöréséhez vezetett :(. Sajnos épp nem otthon használtam, és így már nem is jött velem haza...Jó volt vele kiegészíteni néha a szemsmink lemosását, fültisztító pálcikával és ezzel a krémmel kímélően le lehet szedni a szem környékéről az ottmaradt halvány festékfoltokat (Himalaya Herbals sminklemosó mellett párszor azért szükség volt erre), főleg hogy spórolni sem kell vele az ára és a mennyiség miatt.

2014.09.20. 11:49

Nem egy nagy durranás, de erre számítottam is tekintve az árát. Használat után picit csípett, ha véletlenül beledörzsöltem a szemembe.

2014.08.31. 16:10

Én is sok reményt fűztem hozzá, de csalódtam. Nem csinált a szemkörnyékkel semmit. Nem érzem kisimultabbnak, de hidratáltabbnak sem. Igaz pár száz forintos krém, nem kell tőle csodát várni....:(