Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   1439 Ft   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   75 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Babooca, az összetevőket feltöltötte: mariann33, Módosítva: 2016. november 14.

Kiszerelés:   75 ml
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók

Relaxáló és bőrsimító Bali Botanica termékcsalád arcmaszkja frangipanival és citromfűvel

Az arcmaszkot vidd fel a bőrödre, hogy tisztítsd a pórusokat, valamint hogy revitalizáld és puha érzést kölcsönözz a bőrödnek.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Nikoletta8

2017. február 17.

Imádom, a kombinált bőrömnek nagyon jót tesz. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. február 17.

Csigabee

2016. augusztus 17.

Szinte az összes planet spa arcmaszkot kipróbáltam már, és ez még a többihez viszonyítva is elég gyenge. A savanykás illata sem nőtt éppenséggel a szívemhez.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 17.

andian

2016. július 13.

Igazán kellemes, virágos illata van. Feltettem egyszer, egy kicsit hidratált, de semmi különös, nem csodaszer. Most még elhasználom, de nem veszem meg még egyszer.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 13.

alexandra326

2016. május 22.

Elhasználtam egy flakonnal, de semmi különöset nem vettem észre utána. Kicsit puhább lett a bőröm, de annyi. Nem venném újra. Vannak ettől jobb Planet Spa maszkok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 22.

Dalmicica

2015. november 12.

Totálisan Spa arcmaszk rajongó vagyok :D Mindig van itthon 3-4 féle legalább. Eddig egyben sem kellett csalódni. Ebben sem. teszi a dolgát szépen. Kellemes használni. Kicsit húzódik a bőröm ha lemosom, de rakok rá hidratáló pakolást és akkor elmúlik. Mindig így használom őket. Illata is finom bár nem a kedvencem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 12.

nnelli

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. október 27.

Akcióban volt éppen, és mivel a krémmániás vélemények alapján jó vételnek tűnt, így gondoltam kipróbálom, látatlanban rendeltem is belőle kettőt. Nagyon nem bántam meg! Könnyű felkenni, a bőrt nem irritálja, lemosáskor érezhető, hogy a bőr frissebb, feszesebb. Ami nagy szó, hogy a túlérzékeny bőrömön semmilyen pirosodást nem okoz, szépen kitisztítja, feszesíti. Kb mintha aludtam volna egyet, olyan a bőröm. Amiért levonok egy csillagot az az, hogy egy nagyon picit húzódik tőle a bőröm használat után, de azért nem olyan vészesen, és nem is mindenhol (főleg a homloki részen), éppen csak annyira hogy érzem: jó lenne bekrémezni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. október 27.

blilla91

2015. augusztus 16.

Próbáltam már sok-sok Avonos arcmaszkot, de valahogy egyik sem volt az igazi, volt ami pattit is okozott... Ezt már a krémmániás vélemények alapján választottam ki és Köszönöm Nektek! Az eddigi legjobb avonos arcmaszk, hatásában megközelíti a balea cink-oxidos agyagos maszkját csak ez praktikusabb hogy tubusos... Nagyon-nagyon megszerettem és ha vmi oknál fogva mégsem vonnák ki a forgalomból újra is fogom venni. Nem szárít de mégis kitisztítja az arcom és ha patti kezdődne növekedni azt is lehúzza. Az illata mesés, és nem nehéz se felkenni se lemosni. Nem gondolom csodaszernek ugyan, de ár/értékben verhetetlen, szeretem nagyon-nagyon.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. augusztus 16.

bogica26

2015. augusztus 6.

Jo nagyon én szerettem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. augusztus 6.

Jo nagyon én szerettem.

petra915

2015. július 16.

nagyon jó illata van viszont nekem kicsit szárítja a bőröm :( úgyhogy használat után egyből arckrém. ennek ellenére szeretem használni, felfrissíti az arcom

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 16.

welc64

2015. július 5.

Nagyon jó illata van, teljesen felfrissít. A bőröm a lemosást követően hihetetlenül puha és selymes lesz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 5.

Gyulladáscsökkentők: Salicylic Acid
Hidratálók: Propylene Glycol, Glycerin
Kémiai hámlasztók: Salicylic Acid

Kovasav. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulziókat stabilizáló, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású összetevő és dörzsszemcse (aránylag enyhe). Nagy duzzadóképessége miatt paszták, pakolások készítésére, fogkrémekben és fogporokban is alkalmazzák.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Glycerin h 0 0

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Vízben és alkoholban egyaránt oldódó, glicerinből és kókuszolajból előállított PEG vegyület. Elsősorban emulgeálószerként és felületaktív anyagként használt (surfactant) , de némi hidratáló, bőrpuhító tulajdonsága is van. Elsősorban lemosókban használt összetevő.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Szalicilsav vagy BHA (beta hydroxy acid). Pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg (vagyis a bőrön, és nem szájon át bevéve) használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. Másrészt a szalicilsav hatásos gyulladáscsökkentő is, ami szintén fontos a pattanások kezelésében. A szalicilsavat általában 0,5-2%-os koncentrációban használják, hámlasztó hatását pedig 3 és 4 közötti pH-érték esetén fejti ki a legjobban.  A közhiedelemmel (és a glikolsavval) ellentétben a szalicilsav nem teszi érzékenyebbé a bőrt a napra. Részletesebb infó a kémiai hámlasztó savakról és az otthoni kémiai hámlasztásról a blogon.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Mentolból származó összetevő, amit hűsítő és illatanyagként hasznának a kozmetikumokban. Elvileg kevésbé irritáló összetevő, mint a mentol, de Paula Begountól így is szomorú smilet kapott.