Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
minaya
Fedezd fel a tápláló és regeneráló rituálét afrikai shea vajjal.
A Blissfully Nourishing kéz- és lábradír azonnal hidratálja a bőrt. A bőr puhábbá és egészségesebb kinézetűvé válik.
2020.07.29. 10:13
Már többször újravettem a terméket, én szeretem a hatását. Jól radíroz, jó az illata és sima lesz a kézbőröm. Nem kell több:)
2020.01.02. 19:01
Kezemen szoktam használni, radírozó és hidratáló hatásával is elégedett vagyok. Egyedül azt a fura, égett cukor illatot nem tudom hova tenni...
2019.03.02. 17:11
Elhiszem, amit ír. Az AVON-os levendulaolajjal használtam együtt, lábáztatás után. Én rajta hagytam egy... tíz percet, mielőtt lemostam. Tényleg puhábbnak, egészségesebbnek éreztem a lábam. És mivel sok időre elég, így barátinak tartom az árát. Egy próbát mindenkinek ajánlanék vele! :)
2018.12.18. 09:30
Őszintén szólva feleslegesnek találtam ezt a tubust a polcomon, de elhasználtam, hogy ne foglalja a helyet. Igazából elég lenne egy féle testradír, amivel természetesen a kezeket és a lábakat is le lehet radírozni, így nem kell külön terméket venni erre. Nagy csodákat nem vettem észre a használat során, tette a dolgát, de nálam nem újravevős a termék.
2018.08.13. 05:14
Második tubust fogyasztom. Szeretem, addig használom, amíg egy parabénmentes, környetettudatosabbat nem találok.
2018.07.25. 17:56
Imádom az illatát, tömény édeskés, használat után még sokáig érződik. Egész napos futkosás után tényleg regeneráló hatása van, felüdülés masszírozni vele a puhábbá váló lábamat.