Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
angi9207
Tisztító és frissítő rituálé a Holt-tenger ásványaival.
Évszázadok óta a Holt-tenger a világ legnagyobb természetes fürdőjeként ismert és híres a benne található fekete iszap és sókristály tartalmáról. Ezek a kincsek bőrtisztító és bőrmegújító hatásaik révén nagyon népszerűek a kozmetikai és a gyógyászati eljárásokban.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.12. 12:16 - 2021.04.12. 12:16
Régebben használtam, nagyon szerettem, puha lett tőle nagyon a bőröm, az illata is nagyon kellemes. Figyeltem, mikor van akcióban, úgy pláne megérte :)
2020.05.19. 08:26
Ez volt a kedvenc testradírom, viszont már ebben a formátumban nem kapható. Bár tubusos verziója is ugyanolyan hatásos, mint elődje. Friss, puha, ápolt bőrt eredményez, az arcomon is sokat segített. Mindeképp csak ajánlani tudom száraz és kombinált bőrre!
2018.01.29. 19:15
Szeretem nagyon. Arcra is szoktam használni, és nagyon sima lesz utána a bőröm. A narancsbőrt is szépen kisimítja.
2016.11.10. 14:14
Számomra ez A testradír. Az illatát imádom, bár szerintem mindegyik Planet Spa terméknek rendkívül finom, erőteljes illatuk van. Nagyon szépen leradírozza a bőrt, nem karcol, van benne radírozó szemcse rendesen. A bőröm utána újjászületik. Egyszerűen imádom.
2016.05.19. 07:25
Nagyon erosen radiroz, ugyhogy az erzekeny borueknek nem ajanlom. Nekem megfelelt, am nagyon hamar elfogyott. Egynek jo volt, de nem vennem ujra.