Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
minaya
Török termál rhassoul agyagos arcmaszk borostyánkivonattal és Törökországból származó fekete olívaolaj-kivonattal. Könnyen felvihető és lemosható. Vegyes bőrtípusra is megfelelő.
Tisztítja, frissíti és élénkíti a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Felszívja a felesleges olajat. A bőr egészséges kinézetűvé és érzetűvé válik.
2018.04.28. 20:28
Nagyon szuper arcmaszk, imádom! Igazi luxus élményt ad, az állaga és az illata fantasztikus. Gyorsan megszárad, könnyű lemosni. Nagyon jól hidratálja a bőrt.
2018.03.07. 13:23
Nagyon kellemes az illata. Könnyű felvenni és relaxáló érzés :)
2017.09.01. 09:01
Nagyon szeretem, könnyű felvinni, hamar szárad, jó az illata és nagyon puhává teszi a bőrt. Annak ellenére is ez a kedvenc arcmaszkom, hogy ha úgy használom, hogy bent van a kontaktlencsém lemosásnál valahogy mindig rátapad a lencsére és homályos látást eredményez. Nem csípi a szemem, de muszáj utána megtisztítani a lencsét, ezt más maszknál még nem tapasztaltam, csak emiatt kap négy csillagot.
2017.05.27. 22:12
Nagyon szeretem használni, a hétvégéim menetrend szerinti programja. :) Nagyon szeretem az illatát, hogy gyorsan felkenhető és ugyan ilyen gyorsan hat is, pihe puha a bőröm, amint lemostam. Egy kis luxus a hétvégéimen. :)
2016.12.11. 10:06
Most más a csomagolása, de valószínűleg ugyanaz a krém, csak a tubus színe változott. Nemrég kezdtem használni és nagyon tetszik, tényleg olyan házi kozmetikus érzetet ad az embernek, egy kis luxus :D, illata karakeres, pont jó az állaga is. Miután megszárad kicsit bizarr a tükörbe nézni, mint a sivatag homokja szárad szét az ember arcán a cucc, de így még szórakoztat is. Szerintem a bőrömnek jót tesz, tuti veszek még belőle, ha elfogy!
2016.03.01. 20:16
Már eleve az illatától is olyan érzésem van mintha kozmetikusnál lennék :D Használat után puhább a bőröm és segít a kombinált bőr kezelésében is, imádom :)