Sminkek szemre

Avon Precision Glimmer

3.1
Hozzáadva 2016.08.23.by

Sophia

Csodálatos szín varázsolható vele a szemhéjra és szemkihúzóként is használható. Puha tapintású applikátor a antisztatikus, könnyen és precízen visz fel a szemhéjra a festéket.

Gazdag színvariációkban.

2021.12.01. 10:42

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Egy újabb termék, ami allergizált. Pedig csodaszép lila volt.

2019.06.02. 18:14

Nagyon szerettem használni, amikor még lehetett kapni. Szép, csillogós színe van. Nekem a sötét/ olaj zöld árnyalat volt meg.

2018.06.30. 20:08

Én nagyon szerettem amikor lehetett még kapni. Jól lehetett vele dolgozni, szép és tartós volt. A sötétkék színen kívül szinte mindegyik jól állt.

2016.07.16. 18:51

A sötétszürke (fekete?) árnyalat volt meg. Nem volt rossz, de az applikátorról állandóan potyogott a szemem alá a fekete por - nagy öröm ez szépen lealapozva - úgy próbáltam kivédeni, hogy kozmetikai kendőt szorítottam az alsó szemhéjam alá. Rossz ötlet volt ez a tégelyes forma, és a por állag.

2016.05.28. 20:39

Régen sokat használtam, jól pigmentált.

2016.05.23. 09:52

Tobb szinben vettem es tokeletes mind! Megfelelo bazissal a helyen marad hosszu idore is, es az applikator sem szornyu, bar en ecsettel dolgozok. Pigmentaltak, es keves is eleg belole. Ujravennem!