Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
evolet
Az arctisztító gél mikrogyöngyöcskéket tartalmaz, melyekkel egyszerre tonizálja, frissíti és revitalizálja a bőrt.
Kiszerelés: 50 ml
2012.10.22. 08:20
nagyon nagyon szép lett tőlle a bőröm minden alkalommal. Imádtam az illatát, az állagát, kicsit drága teljes áron, azóta nem rendelek Zsíros arbőröm van, nagyon jót tett neki!
Utoljára szerkesztve: 2012.04.05. 07:22 - 2012.04.05. 07:21
Nagyon kellemes volt használni. Hűsítő, frissítő hatású, de sajnos az én arcomat szélsőségesen kiszárította hosszabb távú használat során. Száraz arcbőrűeknek egyáltalán nem ajánlom!!!
2012.01.18. 09:41
Praktikus használni, szépen tisztít, használat után üde, friss érzetet tapasztaltam és nem szárított. Viszont nekem elég gyorsan elfogyott, ezért nem mondanám gazdaságosnak.
2011.11.24. 12:19
Kolléganőm használja már régóta és nagyon szereti. Elégedett vele.