Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
szilvi07
Bőrtápláló testápoló selyemkivonattal. Segít hidratálni a nagyon száraz bőrfelületet, hogy az gyönyörű, bársonyos, és puha tapintású lehessen.
Kiszerelés: 200 ml
2013.10.31. 10:12
Anno szerettem, mert tégelyes kiszerelésű és emiatt praktikusabb volt számomra a használata. Átlagos testápoló, nem volt vele semmi bajom. Ellenben az új verziójával nem jövünk ki valami jól.
2013.04.23. 14:50
Nem tetszik az illata, viszont puha és finom lett tőle a bőröm.
2013.02.06. 13:07
Tökéleets számomra!Sűrű,és mégis nagyon könnyű elkenni,nagyon könnyen felszívódik és remekül hidratálCsodálatos selymes érzést hagy maga után.Reggel is érzem,mikor felkelek!
2012.12.07. 19:14
Nagyon szeretem, hogy tégelyes, tényleg nagyon jó a szárazabb részek hidratálására, és bár nálam ez ritka, sokáig érzem még az illatát a bőrömön használat után.
2012.12.04. 15:42
Ez a legjobb illatú kozmetikum, amivel valaha találkoztam! Ez nagy szó, mert ki nem állhatom a nagyon szagos termékeket. Egyszer-kétszer még használtam is, de az összetevői miatt inkább hanyagoltam. Amúgy sűrű állagú,inkább nevezhető testvajnak. A hatása nem volt rossz, de inkább passzoltam. Kár az összetevőkért...Csakis kizárólag az illata miatt kap egy négyest.
2012.11.25. 03:03
Sűrű a krém, ezért meg is lepődtem, hogy ennek ellenére nagyon könnyű elkenni! Jól hidratálja a bőrömet, csak egy gondom van vele: valami olyan anyag van benne, amire allergiás lehetek, mert kiütések jelentek meg a kezeimen, pont mint a Kallos testápolónál. Elhasználom ettől függetlenül, csak a kezeimre nem kenem. Amúgy elégedett vagyok vele, finom az illata! :) Miután bekenem magam testápolóval, felveszem a köntösöm, és az már nagyon átvette ezt az illatot :)