Sminkek szemre
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Smooth Mineral Eyeshadow Duo

Hozzáadva 2016.08.24.by

silentmobiusvox

100% tiszta, a milliméter ezredrészére porlasztott pigmentekből készült. Lágy ásványi gyöngyöket tartalmaz. Összepárosított színek a tökéletes megjelenésért.

Az ásványok forradalmat hoznak a sminkelésben. Ásványi sminktermékeinkettermészetes úton nyert összetevőkkel gazdagítottuk.

Az ásványi alapanyagokat tartalmazó sminkszerek számos előnnyel rendelkeznek. Természtesek, nem irritálják a bőrt, jótékony összetevőket tartalmaznak és gyönyörű sminket lehet velük készíteni. Eredetileg olyan nők számára gyártották őket, akik műtéten vagy bőrgyógyászati beavatkozáson estek át, de a hírességek igen megkedvelték őket és így elterjedtek az egész világon. Ez igazán nem meglepő, mert

• nem tömítik el a pórusokat,
  • pattanásos bőrön is használhatóak,
  • nem irritálják a bőrt, nem allergizálnak,
  • védenek az UVA- és UVB-sugarak ellen,
  • nem tartalmaznak púdert, olajat, tartósítószereket és illatanyagokat,
  • nagyon hatékonyak,
  • természtesek és jót tesznek a bőrnek.

Kettős szemhéjpúder ásványokkal

Összepárosított színek a tökéletes megjelenésért. 100% tiszta, a milliméter ezredrészére porlasztott pigmentekből készült. Lágy ásványi gyöngyöket tartalmaz.

2014.05.08. 12:25

Drága volt, az összes árnyalat csodaszép... a dobozában.Pepecselős felvinni, pigmentált, kb. 1 percig, aztán lejön az egész, a nap végére beül a szemhéj összes redőjébe.Egyedül a Plumtastic maradt fent a nap végéig, de nagyon megkopott az is.

2012.11.12. 09:20

Nekem macerás használni, (kopogtatni kell, hogy a tetőbe hulljon a szemhéjfesték) onnan nehéz az ecsettel a port felszedni, mire a szemhéjamhoz érek vele, a fele lehullik. Színe nem túl intenzív, olcsó sem volt, nem venném újra. Ott áll a polcon.

2012.09.18. 10:36

Nekem ilyenbol monom van, egy szep vilagoskek. Batran allithatom talan a lejobb szemfestekem. Alap nelkul is a szmhejon marad, napvegere sem fakul semmit. Ajandekba kaptam egy rendelesem soran, kar hogy mar nem latni a katalogusban.

2012.09.13. 07:41

Ajándékba kaptam a Plumastic elnevezésű párosítást egy Avonos kolléganőtől. A szokásos minőség, a szokásos problémával: a duó világosabb, mályva árnyalata jóval gyengébben pigmentált, mint a lila társa, ez így elsőre nekem mindig problémát okoz a próbasminknél... Ettől eltekintve nagyon kellemes, egymást szépen átfedő árnyalatokat lehet kihozni belőle, nekem négy csillagot megér :)