Testápolók

Avon Solutions Body Liquid Bra Mellápoló Gél

2.5
Hozzáadva 2013.08.29.by

strawberry92

A modern, zselés formula rugalmasabb és feszesebb érzetet, valamint tónusosabb külsőt nyújt a melleknek. "Folyékony melltartóként" segít, hogy a keblek ellenállhatatlan idomúak legyenek.

Kiszerelés: 150 ml

2018.08.09. 14:24

alkohol szagú, ragacsos borzalom, semmilyen hatással, még hidratálásra is kevés.

2013.03.10. 12:29

Nekem nincs vele bajom, de a barátnőm azt mondta, hogy rászikkadt és semmit nem ér. Én éjszakára kenem fel, hidratálónak, nappalra nem merném, nehogy zselédarabok fityegjenek rajtam. Semmi különös, a babaolaj szerintem jobb. Háromszor vettem, de többet nem fogom.

2012.04.26. 13:22

Szerintem semmit nem ér,pedig elég kitartóan kenegetem.Reggel bekenem és este érzem,ahogy lemosódik rólam zuhanyzás közben,ráadásul ki is pattogok tőle,úgyhogy pénzkidobásnak tartom.

Utoljára szerkesztve: 2012.03.21. 19:05 - 2012.03.21. 19:02

Annak ellenére, hogy elhasználtam majdnem egy egész tubussal belőle, még mindig nem látom eme termék jótékony hatását. Olyan mint egy átlátszó lehúzható maszk, mert miután felkened, le tudod húzni magadról. Olyan jól nem tartja a mellet mint egy rendes melltartó. Ugyan olyan mint a testfeszesítő spray. Használhatatlan...

2012.01.29. 21:19

egyetértek Sephirával.. se nem árt, se nem használ :/

Utoljára szerkesztve: 2012.01.29. 20:34 - 2012.01.27. 13:42

Nekem nem vált be, pedig kettőt is elhasználtam belőle, nem tapasztaltam változást. Ráadásul ha kicsivel többet kentem belőle, akkor később le tudtam ''húzni'' mintha hámlanék. Olyan se nem árt se nem használ kategória.