Testápolók

Avon Sun+ Maxi Tan Napozás Előtti Hidratáló Lotion Béta Karotinnal

4.1
Hozzáadva 2018.05.27.by

agi.greendaygirl

Elősegíti a barnulást. Napvédő termék használata előtt kend be vele magad. Vanília illatú.

2021.06.16. 04:37

Szeretem az illatát, könnyen beszívódik, enyhe bronzos színt ad, minimális a barnítás, de nekem ennyi is pont elég, minden évben veszek 1-et

2020.03.07. 08:55

Isteni jo. En szoli elott hasznalom. Vekonyan kenem foleg a labamat. Az nehezen barnul. Es igy nem szarad ki a szoli utan. Fenyvedo ebben a regiben nincs. Az ujban is csak F2!

2019.08.08. 08:40

A negatívval kezdem abból kevés van. Felkenés után hagy maga után egy ragacsos érzetet. Valamint az illata sem a legjobb.Valóban segíti a barnulást. Én mindig hófehérke vagyok. Nem fog meg a nap. Vele viszont lesz egy kis színem. 15- 30 percenként újra szoktam kenni. Így a bőröm sem szárad ki a nap hatására.Összességében jó termék! Ajánlom!

2019.07.25. 06:57

Kellemes illatú, jó érzés bekenni magam vele. A barnulást segítő hatását még nem nagyon vettem észre.

2018.05.30. 07:22

A barátnőm mindig azt mondja, hogy egyenletesen legyen elkenve. A nagyon megvan vele elégedve minden nyáron ezt használja ezzel a termékkel együtt AVON SUN+ NAPBARNÍTOTT BŐRSZÍNT ÉLÉNKÍTŐ OLAJSPRAY.

2017.12.11. 20:19

Fényvédő hatása nincs, de nem is erre van. Imádom. Talán amit jobban szeretek nála az az olajos spray formája. Számomra a nyár kihagyhatatlan része. Már csak az illatával megvett magának :D