Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Liela
Segítségével nincs többé fénylő rész az arcodon. Tengeri faggyúszabályozó aktív anyagokat tartalmaz, melyek felszívják a felesleges faggyút és csökkentik a pórusok méretét. Bőrnyugtató és hidratáló aloe vera kivonatot tartalmaz, a benne található bio makadámiaolaj pedig védi és nyugtatja a bőrt anélkül, hogy zsírossá tenné.
2020.09.09. 11:54
Szépen összehúzza a pórusokat, szinte egész nap matt marad a bőröm de egyben kellemesen hidratál egyáltalán nem szárít. Az állaga könnyed nem nehezít el, az illata engem egy virág illatára emlékeztet. Örülök hogy megvásároltam ezt a terméket mert eddig ez a leghatásosabb ami tényleg mattít 🤗