Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Sztella
Utoljára szerkesztve: 2014.06.27. 20:09 - 2014.06.27. 20:08
azt hiszem 2 évvel ezelőtt nyáron vásároltam be tőlük. nagyon szerettem ezt a terméket, nagyon szépen rendbe tette bőröm, de volt tőlük még fokhagymás zselém pattikra, nyári túlélőm, nadálytő zselém, amik szintén nagyon beváltak. nagymamámnak is rendeltem tőlük névre szóló arckrémet, amit nagyon szeretett. sajnálattal láttam a honlapjukon, hogy megszűnt a termékek gyártása, mivel most jutott eszembe, hogy újra rendelnék tőlük néhány dolgot, pl. uborkás zselét és nyári túlélőt, de már nem lehet. sajnálom. nagyon szuper termékek voltak!
2012.07.03. 09:24
A vegyes típusú bőrömnek nagyon jót tett, kevesebb mitesszer alakult ki.Gyorsan beszívódik, így sminkelés előtt is használható. Egy gond van vele, hogy csak interneten lehet rendelni, így a posta költség nagyot dob az áron. Emellett ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a természetes anyagokból készült krémeket.