Fürdőtermékek

Baba Tej és Gyümölcsillat Habfürdő

4.7
Hozzáadva 2016.02.04.by

siss

A Baba habfürdő kellemes feltöltődést kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez a habfürdő tejet tartalmaz, mely ápoló tulajdonságáról ismert. A narancs, őszibarack, alma és feketeribizli illatharmóniája lazító pillanatokat nyújt, és kényezteti érzékeinket.

2023.07.02. 08:09

Ár-érték arányban jó minőségű habfürdő. Habja nem túl krémes, ezért hamar összeesik.

2023.01.03. 17:44

Nagyon jó illata van, jól habzik. Szeretem. Még a nyáron vettem, az illata miatt, de télen is kellemes volt használni.

2022.07.17. 18:44

Nagyon jó illat, jó habos, nem szárít.

2022.04.06. 16:00

Nagyon kellemese illata van, szépen habosodik, nekem egy kicsit túl sikamlós

2019.12.23. 07:33

Az illata valami mennyei! Én inkább a mandarint érzem, olyan gyerekkorom mandarin szappanjának az illatát. Emiatt csábultam el, pedig évek óta Nadler, vagy Borza szappant használok. De időnként elkurvulok. Ez van. Szóval illat isteni, jól habzik (ez utóbbi nem elvárás), nem szárít.... kivéve a nyakamnál. Kb. 1 hét használat után vettem észre fürdés után, hogy vaaalaaamiiii penetránsan viszket, fáj a nyakamon a bőr. Úgyhogy most félreraktam, amíg kikezelem öreganyásra száradt bürkémet. Majd csak deréktól lefelé használom. Mert elhasználom, a fene egye meg!

2019.01.28. 13:54

Jó nagy habot csinál, az illata isteni, még a konyhában is érzem, ha a párom éppen fürdik :) Szerintem megéri az árát is.