Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
HevesPetra
Oxigéncsobbanás a bőrnek
Ez a fluid, amely a száraz bőrre való, melynek elkél egy extra adag oxigén, teljessé teszi a standard terméksorozatot, mivel revitalizálja a bőrt, és friss, rózsás ragyogást kölcsönöz neki.
Aktív hatóanyagok
Utoljára szerkesztve: 2015.11.07. 19:53 - 2015.10.28. 18:12
Szintén száraz bőrre szánták, akárcsak az Hydrát és az Algaet. Ez tényleg tömény, sűrű, fehér folyadék. A pocsékolás elkerülése érdekében csak azután ráztam fel, miután letörtem az ampulla tetejét, hogy nehogy benne maradjon a fluidból akárcsak egy kicsi is. Ennél az állagnál már nem gondolom, hogy ez az ampulla lenne a tökéletes csomagolás, mert nagyon macerás az utolsó cseppet is kiütögetni belőle (értsd: a letört nyakú ampullából). Tehát 1 ml-t kentem az arcomra: nagyon puha, nagyon sima lett tőle a bőröm első használatra is, a pórusaim gyakorlatilag eltűntek (jó lenne, ha nappalra is megmaradna). Ez minden használatnál kicsit intenzívebb volt, azért ebből egy hét napos kúra (ami esetemben rögtön két hét lenne) hatása is érdekelne. Mondjuk azon elgondolkodtam, hogy így lealufóliázva vajon mennyire marad meg az oxigén hatékonysága?! Mindenesetre a második nap felkent adag után is pont olyan az arcom, mint az első felénél. Negatívum, hogy marad utána egy vékony réteg valami az arcomon, mivel azonban én felteszem a PC azelain savas treatmentet még az ampulla után, plusz hidratálok, utána már semmit sem érzek ebből. Jut eszembe az illata neki is finom, de túl sok. Reggel egész más a bőröm, mint az ampullák előtt, és állítólag még a java csak most jön a fluidoknak. :)Az illatanyag mellett súlyosbító tényezőként van jelen az összetevők között az alkohol is (a 12. helyen), aminek nem örülök, de problémát szerencsére nem okozott.