Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
lovecreams
Limitált kiadás
Kókusz és frangipáni illatú sampon, minden hajtípusra, mindennapi használatra, B3-és B5 vitaminnal.
2018.01.18. 22:18
Baleaaaaaa!!! Több ilyen illatot kérünk!!!Végre nem egy tipikus semmitmondó balea illat. Jól tette a dolgát mint minden samponjuk. Kár hogy limitált volt...
2017.12.11. 13:01
Nagyon jó volt! Két flakonnal elfogyott nyár óta, az utolsót most kezdtem meg. Jól tisztított, nekem sokáig megmaradt a hajamban az illata, nem zsírosított, árban pedig verhetetlen. :)
2017.10.11. 06:12
Nyár elején begyűjtöttem az illat család összes tagját, de a sampont csak 2 hete kezdtem használni.Nem sokat vártam egy Baleás sampontól ( bár az After Sun kellemes meglepetés volt); jelentem: kiállta a próbát!Nagyon jól habzik, remek az illata ( egy az egyben, mint a tusfürdőjének.)Száraz hajúak viszont mindenképp nyúljanak balzsamhoz utána!
2017.10.10. 10:52
Nagyon lassan tudtam elhasználni. Az illata szerintem borzalmas. A frangipáni illat szerintem megosztó lehet a termék használóinál. Nálam már túl sok volt és majdnem kidobtam a flakont, pedig ilyen nem igazán fordult még elő. A boltban pedig többször is kibontottam és megillatoztam mikor megjelent, mint új illat. Ha nem vagyok benne biztos, hogy tetszeni fog, akkor mindig csak egy darabot szerzek be belőle, hogy ne maradjon rajtam. Azoknak tudnám ajánlani akik kicsit szeretik a merészebb illatokat. Számomra tömény volt és nehéz.
2017.09.02. 16:46
Hónapok óta használom,az illata napokig érződik és puha,egészséges hajat varázsol.:)
Utoljára szerkesztve: 2017.08.10. 22:04 - 2017.08.10. 22:02
Nagyon szeretem!Jól tisztít, jól habzik, nagy a kiszerelés és rendkívül olcsó is! Az illata megmarad a hajamban, de nem túl intenzív, épp kellemes, nem tolakodó. Újraveszem, de nagyon remélem, hogy nem vonják ki forgalomból egyhamar...