Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Dm

Balea Brown Sugar & Chia Cleansing Balm

3.7
Hozzáadva 2018.11.07.by

lovecreams

Vegán arctisztító krém barna cukorral és chia kivonattal. Gyengéden távolítja el a piszkot, faggyút és sminket. A hidratáló barna cukor, B5 provitamin és glicerin megakadályozza a kiszáradást, az allantoin pedig segít megnyugtatni a bőrt.

2020.12.28. 18:31

Gondoltam második / reggeli lemosónak tökéletes lesz. Hát nem lett az. Mikor megvettem, jó illata volt, de pár hét után olyan furcsa, kellemetlen szagot kezdtem el érezni a használata során, és ez sajnos nagyon sokat levont a használati értékéből, alig vártam, hogy elfogyjon. Amúgy jól tisztított, nem szárított, nem okozott irritációt. Biztos, hogy nem venném újra.

2020.04.27. 13:13

Én is benéztem! Azt hittem a kis csomagos arcradír nagy kiszerelése. Barnacukrot és chia magokat nem érzek benne. Használom napi szinten. Ártani nem ártott, de újra nem veszem mert különösebb pluszt nem nyújt.

2020.03.14. 19:13

Kukában landolt. Nagyon szárította a bőröm. Az illata sem tetszett.

2020.02.27. 22:45

Lusta voltam elmenni a Müllerbe a nagy L'Oreal-os krémes arclemosómért, úgyhogy rövid nézelődés után ezt kaptam le a polcról. Bár nem sminkelek erősen, konkrétan alapozó, korrektor, szemöldökpor és spirál, de ez maradéktalanul levisz mindent. Az égető, de inkább zsibbasztó érzés nekem is feltűnt; engem ez azért lepett meg, mert rendkívül strapabíró bőröm van, semmi nem szokta zavarni. Zuhany alatt használom, így maradéktalanul és gyorsan le tudom mosni, mielőtt leégne a fejem.

2020.02.07. 23:42

Teljesen véletlenül került hozzám ez a termék. Azt hittem, a kis csomagos arcradír nagytestvére tubusban. Aztán csak itthon vettem észre és olvastam el, hogy ez egy arctisztító. De egyáltalán nem bántam meg!A sminket nagyon szépen eltávolítja és amióta használom, szebb a bőröm. Valíszínűleg azért, mert nem hagy smink vagy kosz maradvány a fejemen, amitől pattanások keletkezhetnének.Nekem egyáltalán nem csípte a szemem környékét. Kombinált - néhol száraz, néhol zsíros- bőröm van. Az olajos területeket nagyon szépen "megrendszabályozta", szóval kevésbé zsírosodom. A száraz részeimnél nem vettem észre változást, de a termék használata után mindenképp tegyünk fel hidratálót. Szóval nekem nagyon bevált. Az illata remek, az ára is kedvező, nem kell belőle sokat használni egy arcmosáshoz.Újravevős! :D

2020.01.06. 21:41

Eredetileg arcradírt szerettem volna, azt hittem ez a termék is az, de nem bánom így utólag, hogy megrendeltem. Szépen tisztít, finom illata van és nem szárít, ez első használat után a véleményem, addig csak négy csillagot merek adni. :)