Hidratáló krémek

Balea Für Dich, Herzensmensch Pflegecreme

4.9
Hozzáadva 2023.01.10.by

siss

Hidratálókrém testre, arcra, ajkakra kókusz és ananász illattal.

Vegán

2022.11.30. 08:01

Nagy kedvencem volt. Általában a kezeimet szoktam vele bekenni éjszakára, mert tényleg nagyon jól hidratált.

2021.10.08. 20:31

Imádtam ❤ legjobb sajátmárkás kézkrém. Éjszakai kézápoláshoz használtam. Nagyon jó hatása volt, a kezeim reggelre hidratáltak lettek, puhák és még az illatát is éreztem.

2021.05.13. 12:42

nagyon tetszik mert pici ,bárhol elfér .olcsó.-kellemes az illata .-könnyen beszivodik .-nem okozott irritációt , szép lett töle az arcom .-kicsit testesebb krém igy én éjjelre használom .

2021.03.19. 17:10

Első ilyen kis tégelyes Balea krémem, a sikerélményen felbátorodva vettem még később másik illatban is, amiről kiderült, hogy ezek nem teljesen egyformák az állagot tekintve.Én azt szeretem benne, hogy hiába belenyúlkálós, mégis lehet tisztán használni. A tetejét lehet úgy kezelni, hogy ne legyen tiszta krém a külső perem, attól megőrülnék. A krém nehéz, sokáig érzem a kezemen, az illata egzotikus gyümölcsös, nem érződik sokáig. Táskába nem dobom szívesen, a tégelyes kiszerelés miatt nem kényelmes kapkodva használni.

2020.12.28. 10:34

Kiszerelés: kIcsi, praktikus.Illat: nem kókuszos, (ha nem tudnám, hogy kókuszosnak írja, fel sem merülne bennem), mégis kellemes és nem túl tolakodó.Állag: az átlag, folyós kézkrémeknél sűrűbb, testesebb, de ezáltal jobban is hidratál. Még így sem fogható rá, hogy zsíros, vagy nehezen beszívódó lenne. Szeretem.

2020.12.26. 12:04

Én kézkrémnek használom, elvileg ajkakra is lehet, nekem oda kicsit furcsa lenne. Kézkrémként meg vagyok vele elégedve. Nem túl zsíros, könnyen beszívódik. Az illata a tégelyben inkább kókuszos, de bőrre felkenve már érezhető az ananász is. Mostanában tetszenek ezek a fémdobozos kézkrémek, és a Baleaból különösen, mindig nagyon szép a csomagolásuk, és aranyosak rajtuk a feliratok is. :)