szeliger
2020. limitált kiadás, karácsonyi kollekció része
"Kényeztető pezsgő fürdőgolyók télies illatok aromás kompozíciójával: a hóemberes golyó gyümölcsös málnaillattal, a csillagos pedig a téli virágok és fűszerek illatával kényeztet."
Utoljára szerkesztve: 2020.12.09. 17:28 - 2020.11.30. 19:57
2020.november 30.A fehéret próbáltam elsőre, kellemes púderes virágos illata van. A vízbe dobva egy ideig a rózsaszín csillagos felével néz felfelé, úgy mozog a labdacs a víz felszínén, csak néztem. A víz tetején hófehér vékony, tömött hab képződik, az egésznek igazi télies hangulata van. Aztán egyszer csak a golyó átfordul és a csillag már lefelé néz, így már kevésbé izgalmas. Egyébként a csillag még hosszas fürdő után sem oldódott fel, a kád alján megült és a végén egyben ki tudtam venni, a felülete nyálkás tapintatú lett, csúszott, alig tudtam kihalászni.Jópofa fürdőgolyó, de a csillag feloldódásának problémáján még dolgozni kellett volna. 2020.december 9.A rózsaszín is hasonlóan viselkedik, a figurás felével felfelé sokáig illegeti magát a vízben, aztán vesz egy bukfencet és átfordul. Ennél valamiért több és lazább is volt a víz tetején lévő hab, de messze nem habfürdő mennyiségű. A hóember itt sem oldódott fel, a kád alján ott maradt leharcolt formájában. Egy mókának megtette.