Kézkrémek

Balea Kender Kézkrém

3.4
Hozzáadva 2021.11.04.by

siss

Kézkrém a puha és rugalmas bőrérzetért,kendermagolajjal.

2024.02.12. 15:05

Nem hidratál, a szaga meg furcsa. Nem az a kellemes gyógynövényes, hanem ilyen nehezen körülírható furcsa és intenzív szag.

2022.05.12. 09:27

Én csak annyit mondok, hogy több, mint két honapja volt egy száraz ekcemas foltom a jobb kézfejemen. Kentem mindent ra, és azota jött rendbe, amiota ezt a kezkremet használom. Nekem ez egy csoda, örülök, hogy rátaláltam.

2022.04.04. 22:35

Már 1 hónapja ki voltak repedezve (vérezve) az ujjaimon lévő bütykök.. hiába kentem több fèle krémmel naponta többször, semmi változás nem történt, amíg meg nem vettem ezt a csodát! Nem szoktam véleményezni, de ezt muszáj. 1 nap alatt elmúlt a vérzés, 2-3 nap után teljesen helyre jött a kezem! Nagyon hamar beszívódik, az illata először förtelmes, majd egész kellemes lesz, de elég erős, egy kismama valószínű nem bírná. Ár/érték arányban, hatásban Mindenképp 5*

2022.03.16. 12:36

Nem sok ápolóhatása van. A Balea UREA 1000-szer jobb. Az illatával hadilábon állok, nem is tudom hogy büdös e vagy sem :DVizes könnyed állag.

2022.03.14. 16:41

iszonyatosan szárazak a kezeim, viszont ez a csoda tényleg rengeteget segített! szerintem az illata kifejezetten kellemes, egyáltalán nem elviselhetetlen. gyorsan beszívódik, nem zsíros.

2022.03.03. 13:44

Ez valami borzalom. Nem hidratál, sőt szerintem szárít. Irgalmatlan büdös, átható, zavaró szaga van. Megy a kukába.